PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πίκρα για την ήττα από το Αιγάλεω στον Α.Ο.Περιστερίου



Υπάρχει στεναχώρια για το αποτέλεσμα , ικανοποίηση για την εμφάνιση αλλά και παράλληλα έντονος προβληματισμός για τις τόσες πολλές χαμένες ευκαιρίες που σε συνδυασμό με την τύχη αφού η μπάλα χτύπησε τρείς φορές στα δοκάρια διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Ανάμεικτα συναισθήματα υπάρχουν στο Περιστέρι μετά την ήττα που υπέστη η ομάδα από το Αιγάλεω.

Υπάρχει στεναχώρια για το αποτέλεσμα , ικανοποίηση για την εμφάνιση αλλά και παράλληλα έντονος προβληματισμός για τις τόσες πολλές χαμένες ευκαιρίες που σε συνδυασμό με την τύχη αφού η μπάλα χτύπησε τρείς φορές στα δοκάρια διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πλέστης δήλωσε :

«Η ρύση του αείμνηστου και μεγάλου προπονητή ΌΣΙΜ ταιριάζει γάντι στην περίπτωση μας κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα για το τι είναι η μπάλα ….

Η ομάδα απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του Αιγάλεω αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι απ’ αυτό το παιχνίδι που το δικαιούμασταν βάσει της εμφάνισης μας.

Μόνο αυτό κρατάμε την εμφάνιση, αλλά προβληματιζόμαστε από το γεγονός ότι παρότι στην επίθεση αγωνίζονται έμπειροι και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές δεν μετατρέπουν τις ευκαιρίες σε γκολ είτε από ατυχία είτε από έλλειψη συγκέντρωσης. Ελπίζουμε να βρούμε τη λύση και τότε είναι σίγουρο ότι και η ομάδα θα βρει τη θέση που πραγματικά της αξίζει.»

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κόσμο του τόσο για την άψογη συμπεριφορά τους, την φιλοξενία προς τους αντιπάλους και την στήριξη στην ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, όσο και για το χειροκρότημα στο τέλος προς τους ποδοσφαιριστές παρά την ήττα. Επίσης συγχαίρει το διαιτητικό τρίο του συνδέσμου Αχαίας κ.κ. Μακρυπόδη, Μεσήνη, Σπανό για την άψογη διαιτησία τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment