PeristeriNews.gr
Lifestyle

Πέθανε ο τηλεοπτικός Άη Βασίλης


Χρησιμοποίησε την εμβληματική μορφή του καλόβολου ασπρογένη που φέρνει δώρα στα παιδιά στις διαφημίσεις.

Ο λόγος που έχουμε συνδυάσει τη στολή του Αη Βασίλη με το κόκκινο δεν είναι άλλος από το μάρκετινγκ της «Coca-Cola» που χρησιμοποίησε την εμβληματική μορφή του καλόβολου ασπρογένη που φέρνει δώρα στα παιδιά στις διαφημίσεις της.

Δυστυχώς, ο άνθρωπος που έδωσε τη μορφή του στην διασημότερη φιγούρα τηλεοπτικής διαφήμισης και που ενσάρκωσε τα όνειρα εκατομμυρίων παιδιών δεν ζει πια. Πέθανε σε ηλικία 86 ετών και μαζί του ένα (μεγάλο) κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας.

Ο Τζον Μουρ ήταν η πιο χαρακτηριστική φιγούρα Άη Βασίλη, μέσα από τα διαφημιστικά της Coca Cola. Πρωταγωνίστησε στις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της εταιρίας το 2005 και το 2006.

Όταν δεν ήταν… Άη Βασίλης δεν έμενε στο Ροβανιέμι της Φιλανδίας ή στον… Βόρειο Πόλο, αλλά στο δυτικό Σάσεξ και έβγαζε τα προς το ζην δουλεύοντας σαν οδηγός ταξί και μπάρμαν.

Το 2011 είχε μιλήσει στους Financial Times για το πως είναι να είσαι… Άη Βασίλης! «Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέχεις. Δεν μπορείς αυτόματα να θεωρείς πως κάθε παιδί έχει και τους δυο γονείς του ή αυτός που είναι μαζί του, είναι απαραίτητα και ο γονιός του.

Μου έχει τύχη 8χρονα να μου ψιθυρίζουν πως θα ήθελα η μαμά να έρθει σπίτι για τα Χριστούγεννα», είπε πει.

«Με μεγάλη λύπη μάθαμε τα νέα για το θάνατο του Τζον, η σκέψη μας είναι στην οικογένεια και το στενό περιβάλλον του. Ο Τζον έδωσε ζωή στο αληθινό πνεύμα του συμβολικού Αη Βασίλη της «Coca Cola», αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment