PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Περιστεριώτες στη λίστα Λαγκάρντ δεν υπάρχουν»


Σε άλλες λίστες θα πρέπει να στρέψουν τα βλέμματα τους όσοι αναζητούν τον τελευταίο καιρό Περιστεριώτες στη λίστα Λαγκάρντ, δήλωσε ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Μεγάλος ντόρος και μπαράζ φημών υπάρχουν αυτό τον καιρό για τη λίστα Λαγκάρντ. Άλλωστε μια από τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης Τσίπρα ήταν η εύρεση αυτών που έβγαλαν μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό.

Βέβαια πλέον η αυξανόμενη πίεση του Ελληνικού κράτους για εισροή εσόδων αλλά και η βαρύτατη οικονομική κρίση που διανύουμε έχει επαναφέρει στο προσκήνιο τόσο τη φημισμένη λίστα Λαγκάρντ όσο και άλλες λίστες με «οικονομικούς εξαγωγείς χρημάτων».

Όπως λοιπόν σε κεντρικό επίπεδο υπάρχουν συζητήσεις όσον αφορά τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα, το ίδιο συμβαίνει και στα πηγαδάκια γνωστών και άγνωστων κατοίκων του Περιστερίου.

Με αφορμή τα τελευταία που ακούγονται σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ και έπειτα από ερώτησή μας στον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη μας είπε:

«Περιστεριώτες στη λίστα Λαγκάρντ δεν υπάρχουν. Οι ενδιαφερόμενοι ας ψάξουν αλλού, στα ευγενή προάστια… Το Περιστέρι κατοικείται και συγκροτείται από ανθρώπους του ιδρώτα, του μόχθου και του καθημερινού αγώνα.

paxatouridis10

Με καθαρό κούτελο οι συμπολίτες μου δίνουν τον αγώνα της ζωής με εντιμότητα κόντρα στις αντιλαϊκές και βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές.

Στους Περιστεριώτες ποτέ δεν τους χαρίστηκε τίποτα. Ό,τι έχουν πετύχει το έχουν κερδίσει καταθέτοντας ψυχή για την οικογένεια τους και την πόλη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment