PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Το μυστικό της επιτυχίας για μια καθαρή πόλη (video)


Ένα οδοιπορικό με την κάμερα του PeristeriNews.gr για την καθαριότητα στην πόλη μας…

Τι χρειάζεται μια πόλη για να παραμένει καθημερινά καθαρή;

Αυτό το ερώτημα μας απασχόλησε και απευθυνθήκαμε σε τρεις ανθρώπους που κάθε μέρα δουλεύουν για να παραμένει καθαρό το Περιστέρι.

Και ομολογουμένως αυτό γίνεται με μεγάλη επιτυχία αφού η πόλη μας είναι αρκετά καθαρή σε σχέση με άλλους Δήμους της Αθήνας.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου είναι υπεύθυνη για την καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων από όλους τους κάδους της πόλης, την συγκομιδή των κλαδιών, μπαζών και όλων των άλλων βαρέων απορριμμάτων αλλά και για τη διαμόρφωση και διατήρηση των πράσινων χώρων στη πόλη.

garaz_dimou_peristeriou

Στην κάμερα του PeristeriNews.gr μίλησαν ο Κώστας που είναι οδηγός απορριματοφόρου, η κα. Ιωάννα Χαραμοπούλου που είναι υπάλληλος στο Γραφείο Κινήσεως και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κα. Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου.

Αρχικά, ο Κώστας ανέφερε πως είναι αρκετά απαιτητική η συγκεκριμένη δουλειά στο Περιστέρι λόγω των στενών περασμάτων στην πόλη. Επιπλέον, χαρακτήρισε την αποκομιδή των σκουπιδιών «κοινωνικό έργο» καθώς είναι απαραίτητη για την καθαριότητα της πόλης.

Στη συνέχεια, και η κα. Χαραμοπούλου και η κα. Τσιώτα εστίασαν στη δυσκολία της δουλειάς καθώς χρειάζεται συνεχής συντονισμός και εγρήγορση, καθώς επίσης και στην αναγκαιότητα της προς όφελος των πολιτών.

Δείτε το ρεπορτάζ του PeristeriNews.gr για μια καθαρή πόλη μέσα από το παρακάτω video:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment