PeristeriNews.gr
Πολιτική

Περιστέρι: Τι ποσοστά είχαν λάβει τα κόμματα στις εκλογές του 2019 (pic)


Στην τελική ευθεία μπαίνουμε για τις Εθνικές Εκλογές του 2023 αφού σε ένα μήνα οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν με την ψήφο τους ποιο κόμμα θέλουν να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή.

Οι υποψήφιοι βουλευτές έχουν ξεκινήσει τον προεκλογικό τους αγώνα και τα πολιτικά τους γραφεία κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να δουν ανεβασμένα ποσοστά στις επερχόμενες εκλογές.

Γενικότερα πάντως απορρέει μια αδιαφορία και μια αντίδραση από τους πολίτες μιας και το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί πάρα πολλά άσχημα περιστατικά που δεν δημιουργούν και τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Με αυτά τα δεδομένα και με την ελπίδα όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες διεξάγεται μια προεκλογική μάχη που θα κρίνει το ποιος είναι ο πιο άξιος να διακυβερνήσει τη χώρα.

Εν αναμονή της εκλογικής μάχης της 21ης Μαΐου σας θυμίζουμε τα ποσοστά που είχαν λάβει τα κόμματα το 2019 στο Περιστέρι σε μια σίγουρα πολύ διαφορετική αναμέτρηση.

Μάθε που ψηφίζει μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου Εσωτερικών

Μέσω της εφαρμογής στη σελίδα www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/ οι πολίτες εισάγοντας τα βασικά τους στοιχεία μπορούν να πληροφορηθούν ακριβώς που θα ψηφίσουν στις εκλογές.

Χρειάζεται είτε ο Ειδικός Εκλογικός Αριθμός είτε τα στοιχεία ταυτότητας (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα Πατέρα, Έτος Γέννησης, Όνομα Μητέρας).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment