PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Συνεχίζεται το επικίνδυνο χάος λόγω των «ατελείωτων» έργων στην Φαβιέρου (videos)


Έξαλλοι είναι πλέον οι κάτοικοι των γύρων δρόμων και περιοχών της οδού Φαβιέρου, που συνεχίζει να ανακατασκευάζεται για 3 (!) και πλέον μήνες.

Όπως έχει αναφέρει και σε πρότερο άρθρο του το PeristeriNews.gr πριν από περίπου 2 μήνες, οι κάτοικοι και οι οδηγοί στον Άνω Λόφο Αξιωματικών στο Περιστέρι, στα σύνορα Περιστερίου – Χαϊδαρίου ζουν καθημερινά έναν πραγματικό εφιάλτη, καθώς τα έργα ανάπλασης που πραγματοποιούνται στην οδό Φαβιέρου πηγαίνουν με πολύ αργούς ρυθμούς.

Φυσικά, αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι και σήμερα! Αμάξια συναντιόνται μετωπικά και «κολλάνε», διακόπτοντας την κυκλοφορία ελλείψει χώρου, ενώ, σε άλλες περιπτώσεις, οδηγοί, μην υπολογίζοντας σωστά, συγκρούονται με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ή έρχονται σε λεκτική αντιπαράθεση για το ποιος έχει προτεραιότητα να περάσει.

Ειδικά, τα Σάββατα είναι πραγματικό «θρίλερ», ελέω λαϊκής που πραγματοποιείται στην περιοχή. Ο δρόμος κλείνει από το σημείο που η Τζων Κένεντι διασταυρώνεται με την οδό Πελασγίας, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που έρχονται από την Πελασγίας, να αναγκάζονται να πηγαίνουν αριστερά (προς Τζων Κένεντι) ή ευθεία (προς 28ης Οκτωβρίου).

Το τρελό και απίστευτα “ελληνικό” είναι πως τόσο όσοι έρχονται από το ανοιχτό ρεύμα της Φαβιέρου, καθώς και όσοι έρχονται από την Πελασγίας έχουν πράσινο φανάρι! Πραγματικά, απίστευτο και επικίνδυνο, όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το PeristeriNews.gr:

Φυσικά, και τα παρακάτω βίντεο από αναγνώστες δείχνουν την συνεχή συμφόρηση που έχουν τα γύρω στενά από το “ατελείωτο” έργο της Φαβιέρου:

 

Επιτέλους, οι ιθύνοντες και ο Δήμος Χαϊδαρίου, για αυτό το σύγχρονο «Γεφύρι της Άρτας» πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσουν πότε θα τελειώσει η ταλαιπωρία και οι επικίνδυνες συνθήκες για κατοίκους και οδηγούς της περιοχής και ευρύτερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Leave a Comment