PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 35χρονος πατροκτόνος


Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή (5/1) πήρε ο 35χρονος από το Περιστέρι που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 62χρονο πατέρα του.

Εις βάρος του 35χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία.

Στους αστυνομικούς ο 35χρονος είχε πει πως ο 62χρονος πατέρας του «ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έπινε αλκοόλ, μεθούσε και στη συνέχεια έκανε επιθέσεις και σε μένα και στην αδελφή μου. Απρόκλητα, ενώ μερικές φορές χτυπούσε και τη μητέρα μου. Όσο μεγάλωνα, συνέχιζα να τον φοβάμαι. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω και περισσότερο να τον σκοτώσω αλλά προσπαθούσα να τον ακινητοποιήσω».

«Έτσι όπως καθόμουν, ήρθε ο πατέρας μου μεθυσμένος και αφού με ρώτησε τι κάνω εκεί, εγώ έβγαλα το μικρόφωνο όπου μιλούσα με τον ξάδερφό μου προκειμένου να μην μας ακούσει και τότε ο πατέρας μου με χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι χωρίς να τραυματιστώ. Τότε εγώ ταράχθηκα και άρπαξα το μαχαίρι που είχα στο γραφείο μου, και τον μαχαίρωσα κάτω από την κοιλιά σε κάποιο σημείο που δεν θυμάμαι ακριβώς» ανέφερε.

«Στη συνέχεια και αφού έπεσε κάτω ο πατέρας μου, τον χτύπησα με τη λαβή και όχι με τη λάμα στο κεφάλι, πέντε φορές περίπου. Μέτα βγηκα από το δωμάτιο, βρήκα τη μητέρα μου και της είπα, συγγνώμη μαμά, μάλλον σκότωσε τον μπαμπά», περιέγραψε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment