PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Που να γιορτάσετε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας


Το φετινό τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα είναι διαφορετικό και αφού αναγκαζόμαστε να μείνουμε Περιστέρι βρίσκουμε τους προορισμούς για να περάσουμε όμορφα.

Όπως έχει ανακοινώσει και η Κυβέρνηση θα ισχύσουν τα μέτρα που ορίζουν ότι ο κάθε πολίτης θα μπορεί να κινείται μόνο εντός των ορίων του Δήμου που διαμένει.

Για καλή μας τύχη το Περιστέρι διαθέτει κάποιους προορισμούς που εξυπηρετούν την περίσταση της Καθαράς Δευτέρας και ίσως μας δώσουν τη δυνατότητα να πετάξουμε και χαρταετό καιρού επιτρέποντος.

Η πιο ασφαλής επιλογή για το πέταγμα του χαρταετού θα αποτελέσει για μια ακόμα χρονιά το Ποικίλο όρος, σημείο που και τα προηγούμενα χρόνια ήταν στις επιλογές των συμπολιτών μας. Το θετικό στο βουνό της πόλης μας είναι ότι έχει αρκετό χώρο και λίγα καλώδια ηλεκτροδότησης που είναι πολύ επικίνδυνα γι’ αυτή τη μέρα.

Αρκετός κόσμος αναμένεται να επιλέξει για μια ακόμα χρονιά το Άλσος Περιστερίου και τους χώρους δίπλα από το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου που κάθε χρόνο προσελκύει κόσμο την Καθαρά Δευτέρα.

Στα σημεία που μπορεί να επιλέξει κάποιος για το επερχόμενο τριήμερο μπορούν να προστεθούν το πάρκο της Νέας Ζωής και το πάρκο της Τσαλαβούτα που διαθέτουν βέβαια μικρότερο χώρο από τα προηγούμενα σημεία.

Πάντως όσοι δεν πετάξουν χαρταετό μπορούν να επιλέξουν τα παραπάνω για μια χαλαρή βόλτα και ενδεχομένως ένα οικογενειακό πικ-νικ.

Όπως και να έχει ότι επιλέξει ο καθένας θα πρέπει να υπάρξει προσοχή και να αποφευχθεί ο συνωστισμός ώστε να αποφύγουμε άσχημα περιστατικά και φαινόμενα διάδοσης του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment