PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Ο βροχερός καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου (video)


Μικροί και μεγάλοι, Περιστεριώτες μαθητές και γονείς τίμησαν την Εθνική μας επέτειο και παρά τον βροχερό καιρό παραβρέθηκαν στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2016 στο Περιστέρι.

Ήταν πραγματικά μια ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα για το Έθνος μας, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Νεολαία της πόλης μας παρέλαυνε για περίπου μισή ώρα υπό βροχή χωρίς αυτό βέβαια να στέκεται εμπόδιο για κανένα μαθητή ή μαθήτρια του Περιστερίου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην εξέδρα των επισήμων προτιμήθηκε να τοποθετηθεί η γαλανόλευκη σημαία και οι επίσημοι να παρακολουθήσουν την παρέλαση από το δρόμο.

Φέτος μαζί με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη και την υπόλοιπη δημοτική αρχή, την παρέλαση που εξελίχθηκε όπως κάθε χρονιά επί της λεωφόρου Παναγή Τσαλδάρη, παρακολούθησαν ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης και ο βουλευτής της Β’ Αθήνας με το Ποτάμι, Χάρης Θεοχάρης.

IMG_0387

Είναι άξιο αναφοράς ότι παρά τη δυσκολία της σημερινής διεξαγωγής της παρέλασης λόγω των καιρικών φαινομένων, η συμμετοχή των μαθητών από τα δημοτικά, τα γυμνάσια, τα λύκεια, τους εκπολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους ήταν μεγαλύτερη των προσδοκιών.

IMG_0360

IMG_0401

IMG_0421

IMG_0441

IMG_0455

IMG_0504

IMG_0525

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment