Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Ο τραγικός αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο Χρυσούπολης χρήζει προσοχής



Δεν είναι λίγες οι αναφορές αθλητών, γονιών και ομάδων για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Χρυσούπολης στο Περιστέρι.

Πρόκειται για ένα γήπεδο που δοκιμάζεται κάθε χρόνο από τις δύσκολες συνθήκες της γειτνίασης με το Ποικίλο όρος στις μέρες έντονων βροχοπτώσεων.

Το γήπεδο εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες μικρών και μεγάλων αθλητών για προπονήσεις και αγώνες ενώ έχει χαρακτηριστεί στους ποδοσφαιρικούς κύκλους ως ένας από τους πιο επικίνδυνους αγωνιστικούς χώρους στην Αττική τόσο για την κλίση που έχει όσο και για τον φθαρμένο γεμάτο μπαλώματα πλαστικό τάπητα.

Αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι μέσα στη χρονιά που πέρασε προκλήθηκαν στο συγκεκριμένο γήπεδο πολλοί τραυματισμοί με κάποιους από αυτούς να είναι σοβαροί.

Τέτοιες καταστάσεις όπως είναι λογικό αποθαρρύνουν τα παιδιά από τη συμμετοχή τους στις αθλητικές δραστηριότητες με τους γονείς να είναι και αυτοί αρνητικοί στο να τους δώσουν την άδεια να προπονούνται καθημερινά σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

Η τραγική κατάσταση στο γήπεδο της Χρυσούπολης δείχνει να έχει προβλεφθεί από τους ιθύνοντες του Δήμου Περιστερίου αφού ένας διαγωνισμός αποκλειστικά γι’ αυτό το γήπεδο θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα έχει ανακοινωθεί ανοικτός διαγωνισμός με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» με συνολικό προϋπολογισμό 500 χιλιάδες ευρώ. Βασικό ερώτημα παραμένει πότε θα ολοκληρωθεί αυτός ο διαγωνισμός αφού μοιάζει απίθανο να είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά.

Πάντως στο γήπεδο της Χρυσούπολης δεν θα πρέπει να υπάρξει μόνο αλλαγή του χλοοτάπητα αλλά και πρόβλεψη για την κλίση του γηπέδου που ουσιαστικά πατάει πάνω σε ένα παλιό λατομείο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ματαιώθηκε αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή Τσαλαβούτα στο Περιστέρι

Peristeri News

Ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για δημοτική έκταση επί της Ιωαννίνων 100 στο Περιστέρι

Peristeri News

Οι διαλέξεις στο Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment