PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 1/6


Εννέα νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν η γαλλική κωμωδία μυστηρίου «Το Έγκλημά μου» του Φρανσουά Οζόν, το νέο οικογενειακό δράμα με την Μαριόν Κοτιγιάρ «Αγάπη και Μίσος», σε σενάριο και σκηνοθεσία Αρνό Ντεπλεσάν και η βρετανική ρομαντική κομεντί «Ευτυχισμένοι Μαζί» του Σέικαρ Καπούρ. Το παιδικό και νεανικό κοινό αναμένεται να προσελκύσει το εντυπωσιακό animation περιπέτεια «Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν».

«Ευτυχισμένοι Μαζί»

Ρομαντική κομεντί, βρετανικής παραγωγής του 2022. Πώς βρίσκει κανείς την παντοτινή αγάπη στις μέρες μας; Για την Ζόι, η απάντηση βρίσκεται στις εφαρμογές γνωριμιών που για την ώρα της έχουν προσφέρει μόνο γνωριμίες με ακατάλληλους άντρες, πράγμα που εξοργίζει την εκκεντρική μητέρα της. Αντίθετα, ο παιδικός της φίλος και γείτονας Καζ, πιστεύει ότι η απάντηση για αυτόν βρίσκεται στο παράδειγμα των γονιών του και αναζητά σύντροφο μέσω προξενιού.

Σκηνοθεσία: Σέικαρ Καπούρ
Πρωταγωνιστούν: Λίλι Τζέιμς, Σαζάντ Λατίφ, Έμα Τόμσον, Σατζάρ Αλί

«Το Έγκλημά μου»

Κωμωδία μυστηρίου, γαλλικής παραγωγής του 2022. Στο Παρίσι της δεκαετίας του ’30, μια όμορφη, νέα, άφραγκη κι ατάλαντη ηθοποιός, κατηγορείται για τη δολοφονία ενός διάσημου παραγωγού. Με τη βοήθεια της καλύτερης της φίλης, μιας νεαρής άνεργης δικηγόρου, αθωώνεται λόγω αυτοάμυνας. Μία νέα ζωή με δόξα και φήμη ξεκινάει, μέχρι την στιγμή που η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Σκηνοθεσία: Φρανσουά Οζόν
Πρωταγωνιστούν: Νάντια Τερεσκίεβιτς, Ρεμπέκα Μάρντερ, Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ντάνι Μπουμ, Φαμπρίς Λουκινί, Αντρέ Ντισολιέ

«Αγάπη και Μίσος»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2022. Η Αλίς και ο Λουί είναι αδέλφια. Αυτή είναι ηθοποιός, εκείνος ένας δάσκαλος και ποιητής. Για περισσότερα από 20 χρόνια η Αλίς μισεί τον αδελφό της. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν ιδωθεί ποτέ. Η είδηση όμως του θανάτου των γονιών τους φέρνει τα αδέλφια ξανά πρόσωπο με πρόσωπο.

Σκηνοθεσία: Αρνό Ντεπλεσάν
Πρωταγωνιστούν: Μάριον Κοτιγιάρ, Μελβίλ Πουπό, Μπένζαμιν Σικσού, Γκολσιφτέ Φαραχανί

«Πρόσκληση σε Φόνο»

Ταινία μυστηρίου, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Νότια Αγγλία 1934. Όταν ένας απομονωμένος δισεκατομμυριούχος προσκαλεί έξι φαινομενικά τυχαίους αγνώστους στο νησιώτικο κτήμα του, ανάμεσά τους και την ντετέκτιβ Μιράντα Γκριν, η τελευταία βρίσκει τη μυστηριώδη πρόσκληση πολύ δελεαστική για να την προσπεράσει.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σίμεκ
Πρωταγωνιστούν: Μίσα Μπάρτον, Μπιάνκα Α. Σάντος, Κρις Μπράουνινγκ

«Ο Μεγαλόδοντας»

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ο Πολ παίρνει την οικογένειά του σε ένα ταξίδι στο Μεξικό για να επιθεωρήσει μια εξέδρα πετρελαίου. Όταν φτάνει εκεί, βρίσκει το μέρος σχεδόν εγκαταλελειμμένο με λίγους τρομαγμένους εργάτες να υποστηρίζουν ότι η εξέδρα έχει δεχθεί επανειλημμένα επίθεση από έναν μεγαλόδοντα καρχαρία.

Σκηνοθεσία: Άντριαν Γκρούνμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Τζος Λούκας, Μπόλιβαρ Σάντζεζ, Βίνους Άριελ

«Επίδοξοι Κληρονόμοι»

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Η Μέρσι και η Σαβάνα μπορεί να μην έχουν πολλά, αλλά έχουν το τέλειο σχέδιο. Με πολλά οικονομικά προβλήματα και τις ζωές τους στάσιμες, οι δύο αδερφές συνωμοτούν ενάντια στην ετοιμοθάνατη, πλούσια θεία τους με την ελπίδα να πάρουν την κληρονομιά της. Αλλά, όπως θα διαπιστώσουν σύντομα, δεν είναι οι μόνες στην οικογένεια με παρόμοιο σχέδιο.

Σκηνοθεσία: Ντιν Κρεγκ
Πρωταγωνιστούν: Τόνι Κολέτ, Άννα Φάρις, Κάθλιν Τέρνερ, Ντέιβιντ Ντουκόβνι, Ρον Λίβινγκστον

«Ο Μπαμπούλας»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ένας χήρος ψυχολόγος δέχεται έναν διαταραγμένο ασθενή, ο οποίος φεύγοντας αφήνει πίσω του ένα σκοτεινό πνεύμα που στοιχειώνει το σπίτι-γραφείο και στοχοποιεί τις κόρες του.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Σάβατζ
Πρωταγωνιστούν: Σόφι Θάτσερ, Κρις Μεσίνα, Μαρίν Άιρλαντ, Μάντισον Χου

«Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν»

Animation, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Προσπαθώντας να συνδυάσει τη μυστική δράση του ως Σπάιντερμαν και τη σχολική καθημερινότητά του, ο Μάιλς Μοράλες επανασυνδέεται με την Γκουέν/Σπάιντεργουμαν και γίνεται μέλος μιας ομάδας υπερηρώων, οι οποίοι συνασπίζονται για να διασώσουν το αραχνο-σύμπαν από μια καινούργια απειλή.

Σκηνοθεσία: Χοακίμ Ντος Σάντονς, Κεμπ Πάουερς και Τζάστιν Τόμπσον

«Τα Άνθη στα Άνθη»

Κομεντί, ελληνικής παραγωγής του 2022. Ένας νέος, που φεύγει για το εξωτερικό, θα συναντηθεί σε ένα πάρκο με μια νέα και θα μοιραστούν τις ανησυχίες τους, τις πεποιθήσεις τους και τα μυστικά τους.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Αθανασίου
Πρωταγωνιστούν: Σοφία Ιωάννου, Κωνσταντίνος Κωνιός

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 1/6-7/6
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment