Αθλητικά Δυτική Αθήνα

Περιστέρι: Ο Στ. Κοντονής άκουσε τα προβλήματα Δημάρχων και ομάδων (video)

Τη συνάντηση που διοργάνωσε η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας στο Δημαρχείο Περιστερίου σας μεταφέρει το PeristeriNews.gr.

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Σπύρου Τζόκα, προσεκλήθη ως εισηγητής-ομιλητής ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015.

Μεγάλη υπήρξε η προσέλευση Δημάρχων, Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και προέδρων αθλητικών σωματείων της Δυτικής Αθήνας, οι οποίοι ανέφεραν τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν σε αρκετούς τομείς του αθλητικού στοιχείου, στον Υφυπουργό.

Ο κ. Κοντονής στην εισήγησή του αποποιήθηκε αρκετών ευθυνών αιτιολογώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Υπουργείο στα λάθη προηγούμενων Υπουργών και Κυβερνήσεων. Πάντως σημείωσε τα προβλήματα που του ανέφεραν οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει μια ακόμα συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων έτσι ώστε να ακούσει από τον καθένα ξεχωριστά τις όποιες υποδείξεις υπάρχουν.

IMG_9716

Κατά την αρχική εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζόκας τόνισε το λόγο και τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας. Χαρακτήρισε τον αθλητισμό γνώρισμα και διέξοδο των λαϊκών γειτονιών της Δυτικής Αθήνας και στοιχείο πολιτισμού. Για αυτό τον λόγο υποστήριξε υπάρχει ανάγκη για ανάπτυξη του μαζικού δωρεάν αθλητισμού.

Αξίζει να αναφερθεί πως από το Περιστέρι βρέθηκαν στη συνάντηση αρκετοί πρόεδροι επαγγελματικών και ερασιτεχνικών σωματείων μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός και ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου Φίλιππος Κότσης.

Δείτε αποσπάσματα από τα λεγόμενα των συμμετεχόντων στη συνάντηση όπως τα κατέγραψε ο φακός του PeristeriNews.gr:

Related posts

Νίκη για το Περιστέρι επί του Λαυρίου με 86-69

Peristeri News

Εντυπωσιακό το Περιστέρι επιβλήθηκε της Χάποελ Χολόν 87-82

Peristeri News

Άγγιξε τη νίκη το μαχητικό Περιστέρι από τον Ερυθρό Αστέρα

Peristeri News

Leave a Comment