PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απ. Τζιτζικώστας: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στον τοίχο


«Η χώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση, μια νέα Νέα Δημοκρατία», υποστήριξε το μεσημέρι από τα Χανιά ο υποψήφιος για την προεδρία κομμάτος Απόστολος Τζιτζικώστας, που πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Κρήτη.

«Πρέπει στις 22 του μήνα με την ψήφο μας να στείλουμε το μήνυμα ότι η χώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μια ισχυρή αντιπολίτευση, μια νέα Νέα Δημοκρατία με νέα πρόσωπα που θα μπορεί να συνδιαμορφώσει με την συνεργασία όλων ένα αναπτυξιακό σχέδιο για την μεταμνημονιακή εποχή», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας προς εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στο Επιμελητήριο της πόλης.

Στην ομιλία του χαρακτήρισε επικίνδυνη την κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι «οδηγεί την χώρα στον τοίχο», ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα υποδομών που υπάρχουν στην Κρήτη θέτοντας ως βασικότερα από αυτά την κατάσταση στο Βόρειο Οδικό Άξονα του νησιού και τη διάβρωση των ακτών.

Αμέσως μετά μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που επισκέπτεται την Κρήτη τον τόπο καταγωγής της μητέρας του.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ αναφέρθηκε ακόμα στην ανάγκη συνεργασίας της κεντρικής πολιτείας με τα επιμελητήρια επισημαίνοντας ότι πειστεύει «πραγματικά ότι εθνικό σχέδιο αναγέννησης της χώρας δεν μπορεί να προκύψει παρά μόνο εάν υπάρχει συνεργασία της πολιτείας, των πολιτικών κομμάτων, με την ίδια την κοινωνία, τα επιμελητήρια, την αγορά με τους ανθρώπους τους παραγωγικούς, τους δημιουργικούς»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ αμέσως μετά τα Χανιά θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο ενώ στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment