PeristeriNews.gr
Πολιτική

Περιστέρι: Μικρότερη προσέλευση στο 2ο γύρο εκλογών της Νέας Δημοκρατίας (photos)


Με μικρότερη συμμετοχή σε σχέση με εκείνη που σημειώθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το PeristeriNews.gr στο μεγαλύτερο εκλογικό κέντρο της Δυτικής Αθήνας (στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου) η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρότερη σε σχέση με την προηγούμενη φορά και όπως φαίνεται θα φτάσει τελικά τις τρείς χιλιάδες.

Οι υπεύθυνοι των εκλογών δικαιολόγησαν τη μικρότερη συμμετοχή με δύο λόγους, πρώτον ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν στο να προσέλθουν στις κάλπες όλοι οι ψηφοφόροι και δεύτερον ότι οι υποψήφιοι αυτή τη φορά ήταν μόνο δύο και ενδεχομένως δεν προσέλκυσαν τον κόσμο που είχε επιλέξει τους Α. Γεωργιάδη και Α. Τζιτζικώστα.

Παρόλα ταύτα η διαδικασία για την εκλογή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώνεται όπως έχει αρχικά ανακοινωθεί στις 7 το απόγευμα με τους Ευάγγελο Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη να μάχονται για τη θέση.

IMG_0089

IMG_0090

IMG_0099

IMG_0097

IMG_0100

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment