Δημοτικά

Περιστέρι: Μια βόλτα στο πάρκο της Τσαλαβούτας

Ρεπορτάζ στο πάρκο της Τσαλαβούτας πραγματοποίησε το Peristerinews.gr και αντίκρυσε αρκετά θετικά στοιχεία αλλά και κάποια αρνητικά.

Αρχικά, αξίζει να αναφερθεί το πόσο ωραία έχει διαμορφωθεί το πάρκο. Με αρκετό πράσινο και δέντρα, με παγκάκια σε κάθε γωνία αλλά και υπέροχα μονοπάτια, οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και να υπερηφανεύονται για την αναμόρφωση της περιοχής.

Η αναδιαμόρφωση του πάρκου περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάγκελων ώστε να μην υπάρχουν φθορές και ζημιές τα βράδια και το πάρκο να παραμένει συνεχώς όμορφο.

Έκτος της αλλαγής στο πάρκο, δεν απομένουν πολλές μέρες από τη μέρα που θα ανακοινωθεί η ολοκλήρωση του ολοκαίνουριου Βρεφονηπιακού Σταθμού της Τσαλαβούτας. Πρόκειται για μία υπερσύγχρονη εγκατάσταση που θα κοσμεί την περιοχή της Τσαλαβούτας όταν ολοκληρωθεί και εγκαινιαστεί.

Vrefonhpiakos_Tsalavouta

Όμως, ο φακός του Peristerinews κατέγραψε και κάποιες άσχημες εικόνες που όχι μόνο μειώνουν την επιτυχία των έργων της περιοχής αλλά και δείχνουν εξαιρετικά άσχημα για τους περαστικούς.

Πρόκειται για πάρα πολλά μπάζα που έχουν αφεθεί στην άκρη του δρόμου και δημιουργούν μία αποκρουστική εικόνα για την περιοχή, κάτι που θυμίζει παλαιότερα χρόνια στην περιοχή της Τσαλαβούτας. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να δράσουν άμεσα ώστε να απομακρυνθεί αυτό το άσχημο θέαμα.

Mpaza_Tsalavouta

Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: 211 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου θα μοιράσει δωρεάν φυτά και εδαφοβελτιωτικό

Peristeri News

Ένα σχολείο γεμάτο χρώματα στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Leave a Comment