PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Μια εξαιρετική υγειονομική πρόταση που πρέπει να προχωρήσει


Σε μια εξαιρετική υγειονομική πρόταση προχώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Περιστερίου, Γιώργος Μπεκιάρης.

Ο κ. Μπεκιάρης αντιλαμβανόμενος τις μεγάλες υγειονομικές ανάγκες σε δυο συγκεκριμένες κατηγορίες απέστειλε πρόταση προς την 2η υγειονομική περιφέρεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε μια μεγάλη καταγραφή των ελλείψεων στην πόλη αλλά και μια καταγραφή των ελεύθερων χώρων για δημιουργία νέων υγειονομικών μονάδων.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του PeristeriNews.gr έχει γίνει πρόταση από τον κ. Μπεκίαρη για τη δημιουργία ενός κέντρου προαθλητικού ελέγχου και ενός κέντρου ορθοδοντικού ελέγχου.

Τα δυο αυτά νέα υγειονομικά κέντρα σύμφωνα με την πρόταση μπορούν να δημιουργηθούν στο χώρο του Κέντρου Υγείας Περιστερίου.

Ειδικά το κέντρο προαθλητικού ελέγχου αποτελεί μια πάγια ανάγκη για το Δήμο μας αφού οι γονείς των παιδιών που συμμετέχουν σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα δυσκολεύονται κάθε χρόνο να εξασφαλίσουν την απαραίτητη ιατρική βεβαίωση.

Η πρόταση του Αντιδημάρχου Υγείας αφορά την ενασχόληση στο συγκεκριμένο κέντρο 2 καρδιολόγων και 1 παιδιάτρου κάτι που θα βοηθήσει πολύ στην προστασία των παιδιών της πόλης στις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Στην πρόταση έχει προστεθεί και η λειτουργία ενός κέντρου ορθοδοντικού ελέγχου μιας και η οικονομική δυσχέρεια των συμπολιτών μας δεν τους δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθούν κάποιον ιδιώτη οδοντίατρο.

Με το βλέμμα στην ενίσχυση της υγειονομικής προστασίας στην πόλη ο κ. Μπεκιάρης προχώρησε στις δυο αυτές προτάσεις, οι οποίες βρίσκονται εν αναμονή απάντησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment