• Παρασκευή, 23 Απρ, 2021

Περιστέρι: Έκκληση για την αποφυγή του συνωστισμού από την Αστυνομία

Peristeri News
Peristeri News
Μαρ04/ 2021

Συχνά είναι τα φαινόμενα συνωστισμού σε παγκάκια και πλατείες στο Περιστέρι με τις Αστυνομικές Αρχές της πόλης να κάνουν συνεχείς εκκλήσεις για την αποφυγή δημιουργίας εστιών μετάδοσης του κορωνοϊού.

Όλες τις προηγούμενες μέρες δεκάδες περιπολικά βγήκαν στους δρόμους της πόλης κάνοντας συνεχείς εκκλήσεις για αποφυγή του συνωστισμού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και ο διοικητής του τμήματος συμμετείχε στις υποδείξεις προς τους πολίτες.

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι Αστυνομικοί δεν προχώρησαν στην έκδοση προστίμου αλλά υπέδειξαν στους πολίτες που συγκεντρώνονταν σε παγκάκια και πλατείες να αποφεύγουν τον συνωστισμό.

Σε άλλες περιπτώσεις η συγκέντρωση ατόμων έξω από μαγαζιά που λειτουργούν ως takeaway επέφερε πρόστιμα τόσο για τα μαγαζιά όσο και για τους πελάτες τους.

Παρόλο που η παρουσία της Αστυνομίας είναι συνεχής ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία της Αιμιλίου Βεάκη η κατάσταση δεν μπορεί να ελεγχθεί με νεαρούς πολίτες να μαζεύονται σε κοινόχρηστα παγκάκια απολαμβάνοντας το takeaway ποτό τους.

Παράλληλα πολλά είναι τα μαγαζιά εστίασης που παραμένουν κλειστά με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η επαναφορά της εστίασης στην κανονική της λειτουργία να διαφαίνεται στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.