PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι: Έχασε αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι στη Μονακό


Στον μικρό τελικό του «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19» θα αγωνιστεί το Περιστέρι έπειτα από την ήττα με 90-78 από τη Μονακό.

Οι δυο ομάδες θα αναμείνουν τους αντιπάλους τους από το ματς Ολυμπιακός-Λαύριο που ακολουθούσε στο πρόγραμμα.

Το ματς στο ξεκίνημά του ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (23-22) και το Περιστέρι πιο συγκεκριμένα να δείχνει ικανό να ανταπεξέλθει στο γρήγορο παιχνίδι των Μονεγάσκων.

Από εκεί και μετά οι τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, εκμεταλλεύτηκαν την κακή εικόνα των αντιπάλων τους σε εκείνο το χρονικό σημείο και κατάφεραν αν αυξήσουν τη διαφορά στο ημίχρονο στο +13 (53-40), με μπροστάρηδες τους Άντζουσιτς και Ντιαλό.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μανωλόπουλου προσπάθησε να ρίξει με κάθε τρόπο τη διαφορά, ωστόσο οι ποιότητα της Μονακό μπορούσε να διατηρήσει αυτή την απόσταση 72-63.

Το Περιστέρι έκανε μια τρομερή αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά, ρίχνοντας τη διαφορά στο -1 (78-77) με το τρίποντο του Χρυσικόπουλου.

Παρόλα αυτά το σύνολο του Μίτροβιτς βρήκε τις λύσεις και εξασφάλισε τη νίκη πρόκριση (90-78).

Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισαν επιθετικά οι Μορέιρα (17) και Μίλερ (15), ενώ μελανό σημείο της αναμέτρησης, ο τραυματισμός του Χρήστου Σαλούστρου, του οποίου η κατάσταση θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 53-40, 72-63, 90-78

Μονακό: Λι 7, Άντουσιτς 23 (2), Ντεμάχις, Τραορέ, Ντιαλό 19 (1), Ουαταρά 6 (2), Χολ 3, Μότουμ 11 (2), Μοτιεγιούνας 12, Μπουτσιέλε 9.

Περιστέρι: ΜακΚρι 4, Μορέιρα 17, Πέτεγουεϊ 11 (3), Μωραϊτης 2, Χρυσικόπουλος 9 (1) Τόλα 2, Κατσίβελης 8 (2), Μπράουν 7, Σαλούστρος 2, Μίλερ 15 (2), Χάγκινς 1.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment