Δημοτικά

Περιστέρι: Δωρεάν χειρουργικές επεμβάσεις καταρράκτη σε άπορους δημότες

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μπεκιάρης συναντήθηκαν την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 με τους δημότες, που χειρουργήθηκαν «δωρεάν» για καταρράκτη από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος του Δήμου Περιστερίου, οι άνθρωποι αυτοί χειρουργήθηκαν από τον Οφθαλμίατρο κ. Θωμά Κίτσο στο Ιατρικό Αθηνών, Κλινική Περιστερίου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Το πρόγραμμα αυτό συνεχίζεται για όλο το 2016 και το 2017.

Ο κ. Παχατουρίδης, μεταξύ άλλων, τόνισε: “Ο Δήμος Περιστερίου μέσα από τις σημαντικές κοινωνικές του δράσεις αποσκοπεί να βοηθήσει τους πολίτες που αποκλείονται από το σύστημα του κράτους και να τους βοηθήσει να αποκτήσουν τα οφέλη της σύγχρονης κοινωνίας μας. Τα τελευταία χρόνια της κρίσης, με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα έχουμε προχωρήσει στη διαμόρφωση παρεμβάσεων και στην ανάληψη πρωτοβουλιών στις υπηρεσίες υγείας, ανακουφίζοντας και βοηθώντας αυτούς, που πραγματικά έχουν ανάγκη”.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπεκιάρης σημείωσε ότι η δύσκολη εποχή που ζούμε δίνει την ευκαιρία να αναδεικνύονται οι αξίες οι οποίες δεν αγοράζονται, αλλά αποκτώνται με αγώνες προσπάθειες και επιμονή.

Οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, καθημερινά από τις 08:30 έως τις 14:00, στα τηλέφωνα 210-5701562 και 210-5701671.

Πριν από τον προγραμματισμό των χειρουργείων, απαραίτητα οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν κλείσει ραντεβού ιατρικής εκτίμησης στο Ιατρικό Περιστερίου.

Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: 211 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου θα μοιράσει δωρεάν φυτά και εδαφοβελτιωτικό

Peristeri News

Ένα σχολείο γεμάτο χρώματα στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Leave a Comment