PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Χαμός με τοποθέτηση κεραίας δίπλα σε πέντε σχολεία (pics)


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τοποθέτηση κεραίας σε πολυκατοικία που βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων από πέντε σχολεία στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα η κεραία τοποθετήθηκε σε κουτί 8 μέτρων, στην οδό Χαραυγής σε μια γειτονιά του Λόφου Αξιωματικών.

Ο εντοπισμός της έγινε λόγω του μεγάλου όγκου του κουτιού που το φορτηγό μετέφερε πριν καλά ξημερώσει.

Κάποιοι κάτοικοι από δίπλα ταράτσες κατέγραψαν τις εργασίες, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι το κουτί δεν είχε μέσα καμινάδα, όπως νόμιζαν αρχικά, αλλά κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Κάποιοι από τους κατοίκους από τις δίπλα ταράτσες κατέγραψαν τις εργασίες της τοποθέτησης της, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι το κουτί της δήθεν καμινάδας έκρυβε κεραία κινητής τηλεφωνίας!

Απλά λόγω του τεράστιου μεγέθους της αλλά και του φορτηγού που τη μετέφερε πριν καλά καλά ξημερώσει, το περίεργο αντικείμενο τους τράβηξε την προσοχή!

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι το σημείο βρίσκεται πολύ κοντά σε σχολεία, παιδικές χαρές και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Γι’ αυτό και πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με πανό και συνθήματα και μάζεψαν υπογραφές, καθώς όπως λένε, η έκθεσή τους στην ακτινοβολία βάζει σε κίνδυνο τις ζωές τους και κυρίως τις ζωές των παιδιών τους.

Να σημειωθεί ότι η κεραία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 110 μ. από το 16ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου 120 μ. από το 25ο νηπιαγωγείο 158 μ. από το 46ο νηπιαγωγείο 172 μ. από το 9ο δημοτικό σχολείο 180 μ. από το 15ο γυμνάσιο 80 μ. από την παιδική χαρά στην Θεοκλήτου 135 μ. από την παιδική χαρά επί της Τζων Κενεντυ 127 μ. από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου.

Στις κινητοποιήσεις μετείχαν ενεργά οι ενώσεις γονέων και κηδεμόνων των σχολείων, εκπαιδευτικοί και κυρίως κόσμος από τις γύρω γειτονιές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment