PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Μπαίνουν σε πολυκατοικία για να κλέψουν σωλήνες φυσικού αερίου


Με απίστευτο θράσος μέλος συμμορίας, που κινείται στα δυτικά προάστια της Αττικής, «χτύπησε» μέρα μεσημέρι σε πολυκατοικία στο Περιστέρι επιχειρώντας να κλέψει σωλήνες φυσικού αερίου. Παρόλο που δεν τα κατάφερε τελικά, οι κινήσεις του προκαλούν εντύπωση.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, το μέλος της συμμορίας, η οποία ειδικεύεται στην αφαίρεση χαλκού από εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, εισέρχεται σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Περιστέρι.

Κρατά στα χέρια του μεγάλη βαλίτσα χρώματος μώβ και φούξια. Δεν φαίνεται να ανησυχεί για το ενδεχόμενο να πέσει πρόσωπο με πρόσωπο με ένοικο της πολυκατοικίας.

Επεξεργάζεται τον χώρο και αφού βεβαιώνεται ότι δεν κινδυνεύει να γίνει αντιληπτός, ανοίγει τη βαλίτσα και βγάζει ένα μεγάλο ψαλίδι κοπής μετάλλων.

Δίχως δεύτερη σκέψη, αρχίζει να το χρησιμοποιεί για την αφαίρεση σωλήνων από την εγκατάσταση του φυσικού αερίου. Παρόλο που οι κινήσεις του δείχνουν ότι είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει το «έργο» του, ξαφνικά σταματάει, πετάει το εργαλείο στη βαλίτσα και εξαφανίζεται.

Ο λόγος της ξαφνικής φυγής του οφείλεται στο γεγονός ότι άκουσε ένοικο να χρησιμοποιεί το ασανσέρ της πολυκατοικίας και προκειμένου να μην πέσει επάνω του και γίνει αντιληπτός, έφυγε.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Leave a Comment