PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ερντογάν: Προστατεύουμε τη «Γαλάζια Πατρίδα» από το Αιγαίο μέχρι την Μεσόγειο


Δεν ξεχνάει τη «Γαλάζια Πατρίδα» στις αναφορές του ο Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε σήμερα σε εκδήλωση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MIT) της χώρας του και δήλωσε την ετοιμότητα της Τουρκίας «να προστατεύσουμε τη Γαλάζια Πατρίδα από το Αιγαίο μέχρι τη Μεσόγειο και την Ανατολική Μεσόγειο».

«Δεν συμπεριφερόμαστε όπως παλιά, σκεπτόμενοι τι λένε οι άλλοι. Καθορίζουμε τις πολιτικές μας γύρω από την Τουρκία. Προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό ανεξάρτητα από το τι λέει κάποιος. Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της χώρας μας τόσο διπλωματικά όσο και στρατιωτικά. Οι δραστηριότητές μας είναι ένα παράδειγμα αυτού. Η απελευθέρωση του Καραμπάχ με τους αδελφούς μας από το Αζερμπαϊτζάν είναι ένα από αυτά» είπε αρχικά ο Ερντογάν

«Η θέλησή μας να προστατεύσουμε τη Γαλάζια Πατρίδα από το Αιγαίο μέχρι τη Μεσόγειο και την Ανατολική Μεσόγειο είναι ένα από αυτά. Τα επιτεύγματα της χώρας μας δεν ήταν τυχαία. Ο στρατός μας και οι εξωτερικές υποθέσεις, ειδικά η MİT, έχουν πολύ σκληρή δουλειά και προσπάθεια» πρόσθεσε, στη διάρκεια της ομιλίας του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment