PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Αρκετός κόσμος επέλεξε για τα ψώνια του την Κυριακή (photos)



Το Πάσχα πλησιάζει και όλοι μας προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό κάνοντας τα ψώνια μας. Έτσι και σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, ο πεζόδρομος στο κέντρο του Περιστερίου γέμισε από κόσμο που είτε έκανε τις αγορές του είτε τη βόλτα του.

Άλλωστε το Περιστέρι δείχνει τον τελευταίο καιρό ότι αποτελεί σημείο συνάντησης και συγκέντρωσης ανθρώπων από όλη τη Δυτική Αθήνα και όχι μόνο αφού το Μετρό και η δυνατή Αγορά που έχει εξυπηρετούν τον κόσμο να κάνει εύκολα και γρήγορα τα ψώνια του και ενδεχομένως στη συνέχεια να απολαύσει το καφεδάκι του ένα στενό πιο κάτω, στην Αιμιλίου Βεάκη.

pezodromos_peristeri_magazia2

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που τράβηξε το Peristerinews.gr αρκετοί συμπολίτες μας διάλεξαν τη σημερινή μέρα για τα Πασχαλινά του ψώνια, έχοντας φτάσει ακριβώς μια βδομάδα πριν από την Κυριακή του Πάσχα.

Στις γειτονιές της πόλης μας (Αγ. Ιερόθεος, Λόφος, Ανθούπολη κ.α.) η κίνηση στα καταστήματα δεν ήταν τόσο μαζική ενώ αρκετοί ιδιοκτήτες εμπορικών μαγαζιών αποφάσισαν να αφιερώσουν την Κυριακή σε ξεκούραση και χαλάρωση επιλέγοντας να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πρόστιμα σε δύο κρεοπωλεία στο Περιστέρι από την Περιφέρεια Αττικής

Peristeri News

Εντοπίστηκαν 44 αλλοδαποί σε Αγαθονήσι και Νίσυρο

Peristeri News

Άνοιξαν οι κάλπες για τις φετινές φοιτητικές εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment