PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Να φύγει ο Τσίπρας και η παρέα του


Σε απομάκρυνση της κυβέρνησης Τσίπρα κάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για την «χειρότερη, πιο ιδεοληπτική κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά».

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι σε 111 μέρες άλλαξε το κόμμα. «Τώρα θα αλλάξουμε και την Ελλάδα» σημείωσε.

«Προτείναμε στους πολίτες μία νέα συμφωνία αλήθειας. Δημιουργείται ένα κίνημα αλήθειας, κίνημα που φέρνει οξυγόνο στην Ελλάδα που ασφυκτιά» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι θα πρέπει «να φύγει μια ώρα αρχύτερα ο κ. Τσίπρας και η παρέα του» και σημείωσε ότι οι αντίπαλοι της ΝΔ βλέπουν το ρολόι για την απομάκρυνσή τους από την εξουσία να μετρά αντίστροφα.

https://www.youtube.com/watch?v=JJFThTQYuC4

Οφείλουμε να γράψουμε το δικό μας σχέδιο ανασυγκρότησης της πατρίδας, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Είπε ότι ο ίδιος θα είναι ο πρώτος πρόεδρος της ΝΔ με ορισμένη θητεία.

«Βήμα βήμα ξανακερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών» σημείωσε και είπε ότι θα πρέπει να πειστούν οι πολίτες να ενδιαφερθούν ξανά για τα κοινά.

«Μαζί φτιάξαμε το νέο καταστατικό, μαζί σχεδιάζουμε τις πολιτικές που θα εφαρμόσουμε ως ΝΔ όταν σύντομα γίνουμε κυβέρνηση» είπε.

Το κόμμα ανήκει σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, κάνοντας ειδική αναφορά στις Ελληνίδες ψηφοφόρους: «Μαζί με το οξυγόνο, θέλουμε και άρωμα γυναίκας».

Ακόμη, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για τα έκτακτα μέτρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «μόνο από την αναξιόπιστη κυβέρνηση Τσίπρα ζητήθηκε τέταρτο προληπτικό μνημόνιο».

Ο κ. Μητσοτάκη επιτέθηκε και σε υπουργούς, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ποτέ στην πολιτική ιστορία της χώρας «δεν έχουν πει τόσες σαχλαμάρες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

«Υπουργοί έψαχναν επενδύσεις σε πρόσφυγες. Υπουργοί καταστρατηγούν την εθνική πολιτική στα Σκόπια και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε με στολή παραλλαγής πως βγαίνουμε μετά το Πάσχα από το μνημόνιο και θα εκτοξευθούμε και κυρίως είναι η πρώτη φορά που το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού μετατράπηκε σε Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογών Πολάκη. Η Πρώτη φορά αριστερά κατάφερε κάτι μοναδικό. Κατάφερε να μεγεθύνει όλες τις παθογένειες χωρίς να έχει κανένα επίτευγμα να επιδείξει», τόνισε.

«Μόνο μία αξιόπιστη κυβέρνηση μπορεί να αναλάβει την ανασυγκρότηση της χώρας, να την πιστέψουν οι Ελληνες και να τη σεβαστούν οι δανειστές. Να μπορέσει τουλάχιστον να αποτρέψει το τέταρτο μνημόνιο».

https://www.youtube.com/watch?v=GpNhw_M1pB8

Στο ερώτημα για το αν είναι σωστό να ζητά η ΝΔ εκλογές σε αυτή τη χρονική συγκυρία, τόνισε «Θα ήμασταν ασυγχώρητοι αν δεν κάναμε τα πάντα για να φύγουν μια ώρα αρχύτερα», ενώ πρόσθεσε ότι πλέον η παραίτηση της κυβέρνησης αποτελεί σύσσωμο αίτημα της αντιπολίτευσης και ότι η πλειοψηφία των πολιτών ζητά εκλογές.

Το 10ο συνέδριο της ΝΔ θα κλείσει με την ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment