PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Απειλητικά μηνύματα στο κινητό της 17χρονης από τον Πακιστανό


Δεκάδες απειλητικά μηνύματα φέρεται να δέχθηκε στο κινητό της τηλέφωνο η 17χρoνη Νικολέτα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, όπου διέμενε με τη μητέρα της και την αδερφή της.

Αποστολέας των μηνυμάτων ήταν ο 22χρονος σύντροφός της, πακιστανικής καταγωγής, ονόματι Σάνι, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης και τον αναζητά η αστυνομία.

Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις αρχές, είναι η κοπέλα να ζήτησε από τον άνδρα να χωρίσουν και εκείνος να την έπνιξε.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται αφενός από το γεγονός ότι ο άνδρας παραμένει άφαντος και αφετέρου από τις μαρτυρίες ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στη Νικολέτα.

Αυτό μαρτυρούν και τα μηνύματα που φαίνεται να είχε δεχθεί στο κινητό της η 17χρονη.

Oπως προκύπτει από δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της Νικολέτας από τον άνδρα, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μάλιστα, τα μηνύματα αυτά φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες ημέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Φίλοι και συγγενείς της κοπέλας καταθέτουν στην αστυνομία, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, πως ο άνδρας ζήλευε πολύ την έφηβη και την θεωρούσε «κτήμα» του.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο άνδρας αυτός θα έφτανε στο σημείο να πνίξει με τα ίδια του τα χέρια την Νικολέτα.

Η κοπέλα πάλευε για ώρα να σωθεί από τα χέρια του και οι αρχές έχουν συλλέξει γενετικό υλικό από τα νύχια της.

Βιάστηκε στα 11, έπεσε θύμα bullying στη Βέροια, ήρθε Αθήνα να γλιτώσει και δολοφονήθηκε

Ηρθε στην Αθήνα για να ξαναπάρει τη ζωή της στα χέρια της, όμως η μοίρα φαίνεται πως ήταν προδιαγεγραμμένη για την Νικολέτα Καρολίδου.

Η 17χρονη κοπέλα, είχε χτυπηθεί αδυσώπητα από τη ζωή πριν καταλήξει στα χέρια του ανθρώπου που υποτίθεται ότι την αγαπούσε και διατηρούσε σχέση μαζί της, του 22χρονου Πακιστανού ονόματι Σάνι, ο οποίος συζούσε το τελευταίο διάστημα μαζί με την άτυχη κοπέλα, τη μικρή της αδελφή και τη μητέρα της στο διαμέρισμά τους, στο Περιστέρι.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, Σίμος Καρολίδης, η Νικολέτα κι ο μικρός του γιος, όταν ήταν στις ηλικίες των 11 κι 8 ετών, αντίστοιχα, είχαν πέσει θύματα ασέλγειας κατ’ εξακολούθηση από τρεις άνδρες το διάστημα 2016-2017, που φυλακίστηκαν κι ο ένας εξ αυτών πέθανε στη φυλακή.

Η Νικολέτα, στιγματίστηκε έκτοτε. Επεσε θύμα bullying στο σχολείο, αποκλείστηκε κοινωνικά και ήρθε στην Αθήνα από το Μακροχώρι Ημαθίας για να τ’ αφήσει όλα πίσω της.

Δυστυχώς, έπεσε πάνω στον λάθος άνθρωπο, ο οποίος τη δολοφόνησε ειδεχθώς στο κρεβάτι του σπιτιού της, κλείνοντάς της μύτη και στόμα, πιθανώς με ένα πανάκι με αποτέλεσμα να «σκάσει» και να βρει μαρτυρικό θάνατο.

Η Νικολέτα πάλεψε γενναία για τουλάχιστον 7 λεπτά με τον άνανδρο δράστη, όμως τελικά υπέκυψε…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment