Κοινωνία

Περιστέρι: Αντιδράσεις από καταστηματάρχες για τα δημοτικά τέλη

Την αντίδραση τους για τη διατήρηση των δημοτικών τελών παρά την πανδημία εκφράζουν δεκάδες ιδιοκτήτες καταστημάτων στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με καταγγελίες τους στο PeristeriNews.gr δεν έχει υπάρξει η παραμικρή μείωση των δημοτικών τελών ούτε στο προηγούμενο lockdown αλλά ούτε και σε αυτό που περνάμε.

Όπως αναφέρουν τα δημοτικά τέλη έρχονται κανονικά και συνεχίζουν να αναγκάζονται να τα πληρώνουν παρότι τα καταστήματα είναι κλειστά για μεγάλο διάστημα.

Οι άνθρωποι των καταστημάτων αντιδρούν και με το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση προς τον Δήμο από το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου με την πρόσφατη ανακοίνωση να αφορά μόνο την κεντρική πολιτική σκηνή και να αφορά μια copy-paste διατύπωση από ανάλογες ανακοινώσεις άλλων εμπορικών συλλόγων.

Όλα αυτά την ώρα που στο προηγούμενο lockdown τόσο ο Δήμαρχος, Ανδρέας Παχατουρίδης όσο και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αλέξης Σταυρούλιας είχαν τεθεί προφορικά στο πλευρό των καταστημάτων.

Γίνεται αντιληπτό πως η περίοδος που έχουμε διανύσει και αυτή που έπεται ζόρισε και θα συνεχίσει να ζορίζει τον εμπορικό κόσμο της πόλης που τώρα στα δύσκολα χρειάζεται πράξεις και όχι λόγια από τους ιθύνοντες της πόλης μας.

Related posts

ΕΟΔΥ: 18.130 rapid test – 3.295 θετικά την Πέμπτη 21/7

Peristeri News

Λέσβος: Πύρινο μέτωπο στη Μόρια

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Θα καεί η Αττική

Peristeri News

Leave a Comment