Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Αυτά είναι τα νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας (pics)



Το Περιστέρι απέκτησε και επίσημα τα πρώτα ηλεκτροκίνητα κι ενεργειακά αυτόνομα λεωφορεία δημοτικής συγκοινωνίας που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.

Η παρουσίαση των νέων λεωφορείων πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Ανακύκλωσης της Πελασγίας με τα κονδύλια των νέων οχημάτων να εξασφαλίζονται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ταυτόχρονα μαζί με την απόκτηση των υπερσύγχρονων λεωφορείων θα γίνει εγκατάσταση φωτοβολταϊκού panel το οποίο θα εγγυάται την διαρκή και ανέξοδη τροφοδοσία των λεωφορείων με ηλεκτρική ενέργεια απορροφώντας ηλιακή ακτινοβολία.

Παράλληλα με τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, το φωτοβολταϊκό panel θα τροφοδοτεί με ενέργεια πλατείες και δημόσιους χώρους.

Με αυτή την προσθήκη ο Δήμος Περιστερίου αναμένεται να αποκτήσει μια πιο ισχυρή δημοτική συγκοινωνία που θα καλύψει μεγάλο μέρος της πόλης.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία που θα κυκλοφορούν στο Περιστέρι:

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 4 Δεκεμβρίου 2025

Peristeri News

Περιστέρι: Κλειστά σχολεία, αθλητικοί χώροι και παιδικές χαρές

Peristeri News

Αναβάλλεται η εκδήλωση με την Έλενα Παπαρίζου – Νέα ημερομηνία στις 9 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment