PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Περιφρονώ απόλυτα τις ύβρεις στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.»


Στην Καλαμάτα βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Στην Καλαμάτα βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Ο Ν. Δένδιας συναντήθηκε με τους τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οι οποίοι τον περασμένο Μάιο, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στην Καλαμάτα, δέχθηκαν από τους δράστες πυρά με καλάσνικοφ και πιστόλι από κοντινή απόσταση.

Ερωτηθείς ο κ. Δένδιας για τις χθεσινές δηλώσεις του γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Βούτση σχετικά με το θέμα της οπλοφορίας των βουλευτών απάντησε ότι «Δεν έχω κανένα λόγο να σχολιάσω οτιδήποτε. Το τι αισθάνομαι και το τι πιστεύω σας το είπα νομίζω ξεκάθαρα».

Νωρίτερα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε αναφέρει ότι «θα ήθελα να πω, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι περιφρονώ απόλυτα τις ύβρεις που απευθύνονται στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Αντίθετα, τους εκφράζω προσωπικά και την εκτίμηση και την αποδοχή της κοινωνίας και τη βαθειά ευγνωμοσύνη μου. Ξέρω πολύ καλά ότι αυτό το οποίο παρέχουν είναι ευθέως δυσανάλογο με την παροχή του μισθού που τα οικονομικά του κράτους μας επιτρέπουν να λαμβάνουν. Και όμως, παρά ταύτα, με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, η συντριπτική πλειοψηφία κάνει το καθήκον της. Πρέπει λοιπόν αυτά τα παιδιά, αυτά τα γενναία παιδιά να τα επαινούμε και να νιώθουν την ευγνωμοσύνη μας και την ευγνωμοσύνη της κοινωνίας».

Αναφερόμενος, στο μεταξύ, στη συνάντησή του με τους τρεις αστυνομικούς ο κ. Δένδιας τόνισε: «Ήρθα εδώ σήμερα, στην Αστυνομική Διεύθυνση στην Καλαμάτα, για να συναντήσω και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη, του Πρωθυπουργού του κ. Αντώνη Σαμαρά, τη δική μου, αλλά πιστεύω και όλης της ελληνικής κοινωνίας, στα στελέχη αυτά της αστυνομίας που ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με ένοπλους ληστές και με κίνδυνο της ζωής τους πέτυχαν τελικά οι ληστές αυτοί να συλληφθούν. Θα ήθελα να σημειώσω ότι ένας αστυνομικός νοσηλεύεται ακόμη σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ελπίζω να τον δω εκεί και να του πω προσωπικά τις ευχές μου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment