PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πέντε μεγάλες συναυλίες συνθέτουν τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Περιστέρι


Γιάννης Πλούταρχος, Πέτρος Ιακωβίδης, Γιάννης Καψάλης και πολλοί άλλοι τραγουδιστές θα βρεθούν στο Περιστέρι για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Ο Δήμος Περιστερίου για μια ακόμη χρονιά διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του καλλιτεχνικού χώρου.

Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου από τις 17:00 ενώ μια ώρα μετά θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών των Κέντρων Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) με συναυλία της Λένας Αλκαίου.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Εκθεσιακού Κέντρου θα βρεθούν οι Onirama στις 19:00.

Την ίδια ώρα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου τη σκυτάλη από το συγκρότημα του Θοδωρή Μαραντίνη θα πάρουν οι Άκης Δείξιμος, Ζανέτ Καπούγια και Έλενα Δομάζου.

Το αποκορύφωμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων θα γίνει μια βδομάδα μετά αφού την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου θα τραγουδήσουν στο Εκθεσιακό κέντρο δύο νέες και πολλά υποσχόμενες Ελληνίδες τραγουδίστριες, η Αναστασία και η Άσπα.

Η μεγαλύτερη των συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στις φετινές Αποκριές θα γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου με τον Γιάννη Πλούταρχο να έρχεται στο Περιστέρι με σκοπό να πλημμυρίσει το Εκθεσιακό. Μαζί του θα είναι η Βένια Καραγιαννίδου και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 19.00.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου μικροί και μεγάλοι θα βρεθούν από νωρίς στις εκδηλώσεις του Δήμου αφού στις 12.00 έχει προγραμματιστεί συναυλία των XanaZoo και στις 19.00 μια ακόμα με τους Πέτρο Ιακωβίδη και Γιώργο Λιβάνη.

Τέλος τα φετινά Κούλουμα (Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου) στο Περιστέρι θα έχουν πολλά σαρακοστιανά, λαγάνες, κρασί και φυσικά πολύ κέφι με γλέντι του Γιάννη Καψάλη.

Όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν ελεύθερη είσοδο ενώ παράλληλα με τις συναυλίες θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment