PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 9/2


Επτά νέες ταινίες θα βρεθούν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι το «Tar», με την έξοχη Κέιτ Μπλάνσετ, το κοινωνικό δράμα των αδελφών Νταρντέν «Τόρι και Λοκίτα» και «ο τελευταίος χορός του Magic Mike» σε σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ.

«Tár»

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Η Λίντια Ταρ, μια πρωτοποριακή μαέστρος που διευθύνει μια μεγάλη γερμανική ορχήστρα, βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, καθώς προετοιμάζει τόσο την παρουσίαση ενός βιβλίου όσο και την ζωντανή εκτέλεση της Πέμπτης Συμφωνίας του Μάλερ. Η ζωή της θα αρχίσει να παίρνει μια απρόσμενα δραματική τροπή, όταν αρχίζουν να έρχονται ιστορίες από το παρελθόν.

Σκηνοθεσία: Τοντ Φιλντ
Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Μπλάνσετ, Νοεμί Μερλάν, Νίνα Χος, Μαρκ Στρονγκ, Σόφι Κάουερ

«Τόρι και Λοκίτα»

Κοινωνικό δράμα, βελγικής και γαλλικής παραγωγής του 2022. Στο σημερινό Βέλγιο, ένα νεαρό αγόρι και μια έφηβη που ταξίδεψαν από την Αφρική μέχρι το Βέλγιο, βάζουν την ανεκτίμητη φιλία τους πάνω από τις δύσκολες συνθήκες της εξορίας τους.

Σκηνοθεσία: Ζαν Πιέρ Νταρντέν και Λικ Νταρντέν
Πρωταγωνιστούν: Πάμπλο Σιλς, Άλμπαν Ουκάι, Σαρλότ Ντε Μπρούιν, Τζόλι Μπούντου

«1341 Καρέ Έρωτα και Πολέμου»

Ντοκιμαντέρ, ισραηλινής, αμερικάνικης και βρετανικής παραγωγής του 2022. Ο Ισραηλινός φωτογράφος Μίσα Μπαρ-Αμ, διάσημος πολεμικός ανταποκριτής, περιγράφει τη μακρόχρονη, διακεκριμένη καριέρα του.

Σκηνοθεσία: Ραν Ταλ

«Magic Mike: Ο Τελευταίος του Χορός»

Δραματική μουσικοχορευτική κομεντί, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ο «Magic» Μάικ Λέιν ανεβαίνει ξανά στη σκηνή μετά από μια μακρά παύση κι ενώ κάνει τον μπάρμαν στη Φλόριντα. Ελπίζοντας σε μια τελευταία καλή ευκαιρία, ο Μάικ ταξιδεύει στο Λονδίνο με μια πλούσια κοσμική που τον δελεάζει με μια προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Σάλμα Χάγιεκ, Κάθλιν Τζέραρντ, Βίκι Πέπερντιν

«Peter Von Kant»

Αισθηματικό δράμα, γαλλικής και γερμανικής παραγωγής του 2022. Ο Πέτερ Φον Καντ ένας πετυχημένος σκηνοθέτης ζει με τον βοηθό του Καρλ στον οποίο συμπεριφέρεται άσχημα και συχνά ταπεινώνει. Μέσω μίας σπουδαίας ηθοποιού, γνωρίζει και ερωτεύεται τον Αμίρ, έναν όμορφο νεαρό, στον οποίο προτείνει να μοιραστεί το διαμέρισμα του και να τον βοηθήσει να μπει στον κόσμο του κινηματογράφου.

Σκηνοθεσία: Φρανσουά Οζόν
Πρωταγωνιστούν: Ντενίς Μενοσέ, Ιζαμπέλ Ατζανί, Καχίλ Μπεν Γκαρμπιά, Χάνα Σιγκούλα

«Θόδωρος Αγγελόπουλος, Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ο Καθένας και η Μουσική του»

Ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2022. Στα μέσα της δεκαετίας του ’80, οι σκηνοθέτες Θόδωρος Αγγελόπουλος και Νίκος Παναγιωτόπουλος θα κάνουν μια χαλαρή συζήτηση για το έργο τους και τον κινηματογράφο γενικότερα. Η συνάντησή τους ζωντανεύει ηχητικά και οπτικά, σχολιασμένη από είκοσι ανθρώπους του ελληνικού σινεμά.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Κόκκινος και Γιάννης Σολδάτος

«Μπλε Φεγγάρι»

Ρουμανική δραματική ταινία του 2021. Η Ιρίνα προσπαθεί με κάθε τρόπο να φύγει για σπουδές στο Βουκουρέστι, μακριά από τον οικογενειακό κλοιό που την κάνει να ασφυκτιά. Μια σύντομη και περιπετειώδης ερωτική σχέση, όμως, θα περιπλέξει τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά της.

Σκηνοθεσία: Αλίνα Γκρίκορε
Πρωταγωνιστούν: Ιοάνα Τσίτου, Μιρτσέα Ποστελνίκου, Μιρτσέα Σιλάγκι

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 9/2-15/2
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 2/5

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 25/4

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 18/4

Peristeri News

Leave a Comment