PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Εντυπωσιάζει η υποψηφιότητα Δρούλια στα Δυτικά


Ο 53χρονος Πολιτικός Μηχανικός από το Χαϊδάρι είναι η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη για τη Δυτική Αθήνα, με τον Ηρακλή Δρούλια να εντυπωσιάζει με τον ήρεμο πολιτικό του λόγο και το πλούσιο βιογραφικό του.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να είναι ένα από τα ηχηρά ονόματα του ψηφοδελτίου του κόμματος στη Δυτική Αθήνα μαζί με την Νάντια Γιαννακοπούλου και τον Μιχάλη Καρχιμάκη.

Το προτέρημα του Ηρακλή Δρούλια έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στα Δυτικά αποτελεί το γεγονός ότι είναι γέννημα-θρέμμα της περιοχής (Χαϊδάρι) ενώ το 2014 είχε θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στην πόλη του.

Μέρα με τη μέρα η υποψηφιότητα του Δρούλια ισχυροποιείται όλο και περισσότερα στη Δυτική Αθήνα κάτι που αποδεικνύουν και οι δημόσιες εμφανίσεις του, με χθεσινή του ομιλία στους Αγίους Αναργύρους να συγκεντρώνει μεγάλο πλήθος ανθρώπων κάθε ηλικίας που ψάχνουν για μια νέα φωνή στο ΠΑΣΟΚ και στη Δυτική Αθήνα.

Καθώς βρισκόμαστε σε προεκλογικές ζυμώσεις αυτό που απομένει είναι να ανακοινωθούν και επίσημα οι υποψηφιότητες των κομμάτων στα Δυτικά για να ξεκαθαρίσει και ο εκλογικός χάρτης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment