PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πασχαλινό πανηγύρι από τα εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου


Το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 από τις 10.00 έως τις 18.00 μ.μ., τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου, διοργανώνουν Πασχαλινό Πανηγύρι για δεύτερη συνεχή χρονιά και καλούν όλους τους φίλους τους σε μια Ανοιξιάτικη γιορτή στο χώρο του σχολείου.

Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου το Σάββατο 5 Απριλίου 2014, και ώρα 10.00-18.00 μ.μ., διοργανώνουν Πασχαλινό Πανηγύρι και για δεύτερη συνεχή χρονιά καλούν όλους τους φίλους τους σε μια Ανοιξιάτικη γιορτή στο χώρο του σχολείου, στην οποία θα λάβουν χώρα δράσεις, όπως η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, που υποστηρίζουν την τοπική κοινωνία και τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του σχολείου αλλά και Πασχαλινή Αγορά,αθλητικές δραστηριότητες, και καλλιτεχνικές δημιουργίες, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν σε φορείς και οργανισμούς που υποστηρίζουν παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Σ’ αυτό το πανηγύρι εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα διατίθενται απευθείας από τους παραγωγούς τους σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές (τυρί, λάδι, κρασί, ορεκτικά (πλιγούρι με λιαστή ντομάτα, πάστα αγκινάρας, φάβα με κάπαρη κ.α.), μέλι, χαλβά, παξιμάδια, βότανα αλλά και σοκολατένια αυγά και πασχαλιάτικα γλυκά, νηστίσιμα και μη και λουλούδια εποχής), ενώ στη μικρή Πασχαλινή Φιλανθρωπική Αγορά μπορεί να βρει κανείς πασχαλινές λαμπάδες, μαγιάτικα στεφάνια και άλλα χειροποίητα είδη, μαζί με σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, λικέρ και ξηρούς καρπούς σε εξαιρετικές τιμές.

Παράλληλα στο… Πασχαλινό καραμελοποιείο, σ’ ένα μοναδικό σε χρώματα και γεύσεις περίπτερο, πωλούνται μοναδικές χειροποίητες καραμέλες και γλυφιτζούρια, ένα πρωτότυπο δώρο για μικρούς και μεγάλους.

Οι μικροί αλλά και… οι πιο μεγάλοι μας φίλοι μπορούν να επισκεφθούν το «Εργαστήρι του λαγού» και να μάθουν διασκεδάζοντας πως μπορούν να δημιουργήσουν και να στολίσουν τα Πασχαλινά τους αυγά, καλαθάκια και στεφάνια μαζί τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, ή να πάρουν μέρος στις «Αθλητικές Περιπέτειες» όπου 2 Αθλητικά τραμπολίνο,«τοίχος αναρρίχησης», τοξοβολία, «football target» και άλλες πολλές εκπλήξεις υπόσχονται ατέλειωτη δράση και περιπέτεια!

Μικροί και μεγάλοι επίσης μπορούν να τυπώσουν το Tshirt με στάμπα της αρεσκείας τους ή να φέρουν (με usb) και να τυπώσουν το δικό τους σχέδιο! (6 €)

Την ίδια μέρα τέλος, διεξάγεται και μια από τις σημαντικότερες δράσεις στο χώρο του σχολείου, η Eθελοντική Αιμοδοσία (10.00-13.00), σε συνεργασία με το Nοσοκομείο Μεταξά.

Όλα τα έσοδα της μικρής Πασχαλινής Φιλανθρωπικής Αγοράς του σχολείου, και αυτά από το Εργαστήρι του Λαγού (συμμετοχή 2,5 €) και τις Αθλητικές Περιπέτειες (συμμετοχή σε κάθε δραστηριότητα 3 €) θα διατεθούν για την ενίσχυση φορέων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην υποστήριξη παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 2115002300, εσωτ. 160

Email: kalapotharakou@avgouleaschool.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment