Τεχνολογία

Παρουσίαση των νέων εντυπωσιακών μοντέλων Sony VAIO

Επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη φήμη της, συνδυάζοντας μοναδικά την πρωτοποριακή τεχνολογία με την εξαιρετική σχεδίαση, η Sony επέλεξε να συστήσει τα νέα μέλη της οικογένειας VAIO σε συνεργάτες.

Επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη φήμη της, συνδυάζοντας μοναδικά την πρωτοποριακή τεχνολογία με την εξαιρετική σχεδίαση, η Sony επέλεξε να συστήσει τα νέα μέλη της οικογένειας VAIO σε συνεργάτες, φίλους και δημοσιογράφους με έναν πραγματικά εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο.

Τα μοναδικά Sony VAIO, βρέθηκαν σε πλήρη παράταξη στο εστιατόριο Q.O.R. στην Κηφισιά κλέβοντας τις εντυπώσεις με τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και την αρμονία στη σχεδίαση και τη λειτουργία που χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια κάθε μέλος της οικογένειας VAIO.

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο όπως το Q.O.R., όπου οι ιαπωνικές γεύσεις συνδυάζονται με την ευρωπαϊκή αισθητική, το ρόλο του ξεναγού στο νέο, μαγικό κόσμο του VAIO ανέλαβε ο κ. David Spaeth, Training Expert – Sony VAIO Mobile of Europe, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Τα δεκατρία συνολικά νέα μοντέλα που διακόσμησαν τον όμορφο χώρο του εστιατορίου και συγκεκριμένα τα μοντέλα των σειρών E (14’’/15,5’’ και 17,3’’), F, S, Z και P εξέπληξαν θετικά τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν και να απολαύσουν από κοντά τα πρωτοπόρα χαρακτηριστικά, το ξεχωριστό design και τα εντυπωσιακά χρώματα του φθινοπωρινού line-up.

Με τα νέα αυτά προϊόντα η Sony δίνει την ευκαιρία για μια ακόμα συναρπαστική ματιά στο μέλλον των φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών είτε τους χρησιμοποιεί κανείς στη δουλειά, είτε για διασκέδαση.

Related posts

Τι μπορεί να κρύβει η υπερθέρμανση των κινητών τηλεφώνων

Peristeri News

Δέχτηκε επίθεση από χάκερ η Google

Peristeri News

Ο ιδανικός χρόνος χρήσης στα κινητά τηλέφωνα

Peristeri News

Leave a Comment