Δυτική Αθήνα

Πάρκο Τρίτση: Η Περιφέρεια Αττικής θα ψήσει πάνω από 200 αρνιά

Μεγάλο γλέντι θα στηθεί την Κυριακή του Πάσχα στο Πάρκο Τρίτση από την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης σε τηλεοπτική εκπομπή, η Περιφέρεια ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή για την ερχόμενη Κυριακή.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη πάνω από 200 αρνιά και κατσίκια θα ψηθούν συνοδεία μουσικής ώστε όλοι οι πολίτες να μπορέσουν δωρεάν να γιορτάσουν την Κυριακή του Πάσχα.

Κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και στο Πεδίον του Άρεως με την Περιφέρεια Αττικής να πρωτοπορεί θέτοντας ως σημείο προορισμού για τη Δυτική Αθήνα το Πάρκο Τρίτση.

Τι θα συμβεί

Την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου, από τις 11 το πρωί μέχρι το απόγευμα, θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε το «Χριστός ανέστη» σε αυτή τη μεγάλη γιορτή με πεντάωρο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, να γευτούμε τον παραδοσιακό οβελία και άλλα εορταστικά εδέσματα και να τιμήσουμε την ημέρα μετά από πολύ καιρό, ακριβώς όπως ταιριάζει στην παράδοσή μας: όλοι μαζί, με αγάπη και χαρά.

Με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Κωτσίνη, η Αρετή Κετιμέ, ο Σάββας Σιάτρας, ο Μανώλης Κόττορος και ο Θωμάς Κωνσταντίνου θα μας ταξιδέψουν στην παράδοσή μας, μέσα από τραγούδια και μουσικές όλης της Ελλάδας. Επί σκηνής, μαζί με τον Γιώργο Κωτσίνη στο κλαρίνο, συμπράττουν ο Νικόλας Αγγελόπουλος στο λαούτο, ο Κώστας Μερετάκης στα κρουστά και ο Πέτρος Παπαγεωργίου στο ντέφι. Το μουσικό ταξίδι ολοκληρώνει η ποντιακή ορχήστρα με τη Λιάνα Χαραλαμπίδου στο τραγούδι, τον Γιάννη Φωτιάδη στην ποντιακή λύρα και τον Περικλή Κατσώτη στο νταούλι, καθώς και η κρητική ζυγιά του λυράρη Όθωνα Μπικάκη.

Related posts

Δυτική Αθήνα: Συνεχίζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Peristeri News

Διοργάνωση Ημερίδας για τις Έρευνες Διάγνωσης των Αναγκών της Αγοράς Εργασίας στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Διοργάνωση Ημερίδας για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment