PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Παρατείνουν μέχρι τα μεσάνυχτα τον αποκλεισμό στον κόμβο του Μπράλου οι αγρότες



Την παράταση του αποκλεισμού της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Μπράλου μέχρι τα μεσάνυχτα αποφάσισαν οι αγρότες της Φθιώτιδας. Πάντως, νωρίτερα άνοιξαν για λίγη ώρα έναν βοηθητικό δρόμο, επιτρέποντας τη διέλευση λεωφορείων και φορτηγών.

Ο κύριος όγκος της κυκλοφορίας των Ι.Χ. πραγματοποιείται μέσα από επαρχιακούς και αγροτικούς δρόμους.

Σε ό,τι αφορά τα φορτηγά αυτοκίνητα, ακινητοποιούνται από την τροχαία σε διάφορα σημεία είτε του εθνικού είτε του επαρχιακού δικτύου, ενώ οι αγρότες επιτρέπουν τη διέλευση των λεωφορείων, αλλά με αρκετά μεγάλες καθυστερήσεις που ξεπερνούν τη μία ώρα.

Στη συνέλευσή τους, τα τέσσερα μπλόκα των αγροτών της Φθιώτιδας τα οποία βρίσκονται στον Μπράλο αποφάσισαν να σκληρύνουν τη στάση τους τις επόμενες ημέρες.

Αργά το βράδυ της Τρίτης η το πρωί της Τετάρτης θα αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Εν τω μεταξύ, στο υψηλού συμβολισμού για το αγροτικό κίνημα, Κιλελέρ, μετακινήθηκαν το απόγευμα περί τα 30 τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας και απέκλεισαν από τις 4 μέχρι τις 6 την παλαιά Εθνική οδό Λάρισας-Βόλου στο ύψος της διασταύρωσης με το ιστορικό χωριό.

Προηγουμένως όμως οι αγρότες πέρασαν από τη θέση όπου βρίσκεται το μνημείο του αγρότη, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στον Μαρίνο Αντύπα και τον αγώνα των αγροτών και εν συνεχεία, προχώρησαν σε αποκλεισμό της διασταύρωσης.

Στο προγραμματισμό των επόμενων κινητοποιήσεων των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας είναι οι παραστάσεις διαμαρτυρίας στις εφορίες των θεσσαλικών πόλεων.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τι ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ για την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων

Peristeri News

Μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ οδηγών στη μέση της Θηβών (vid)

Peristeri News

Ασπρόπυργος: Οδηγός λεωφορείου βίασε εργαζόμενη

Peristeri News

Leave a Comment