Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την παραίτησή του υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Κώστας Μητρόπουλος.

Την παραίτησή του υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Κώστας Μητρόπουλος.

Αν και μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επίσημη επιστολή από τον κ. Μητρόπουλο, ωστόσο, οι λόγοι παραίτησής του αποδίδονται από το στενό του περιβάλλον στην επιθυμία του πρωθυπουργού να αναλάβει προσωπικά την επίβλεψη των αποκρατικοποιήσεων, γεγονός που συνεπάγεται ότι οι αρμοδιότητες του ίδιου θα περιορίζονταν σημαντικά.

Υπενθυμίζεται ότι την παραίτησή του είχε υποβάλει λίγο μετά τις εκλογές και ο πρόεδρος του Ταμείου, οπότε αυτή τη στιγμή μένει ακέφαλο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment