PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου η Σοφία Αλεξοπούλου


Την παραίτησή της από τη θέση της δημοτικής συμβούλου με την παράταξη “Ανοιχτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι” ανακοίνωσε η Σοφία Αλεξοπούλου.

Η κα. Αλεξοπούλου, για πολλά χρόνια δημοτική σύμβουλος και παλιότερα επικεφαλής της παράταξης που στηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι παραιτείται για προσωπικούς και πολιτικούς λόγους.

Μια απόφαση αναμενόμενη έπειτα από την συμπόρευση του επικεφαλής της παράταξης Θανάση Καποτά με την παράταξη του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του ο επιλαχών της θέσης Φώτης Κουγιουμτζής δεν θα λάβει τη θέση έχοντας προ ημερών δηλώσει την αντίθεσή του με την σύμπραξη της παράταξης με τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο αμέσως επόμενος επιλαχών είναι ο Ανδρέας Λαϊνάς, τον οποίο ήδη έχει ανακοινώσει ο Ανδρέας Παχατουρίδης ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο κ. Λαϊνάς όντας από τους στενούς συνεργάτες του κ. Καποτά αναμένεται να κρατήσει τη θέση του δημοτικού συμβούλου εκτός απροόπτου.

Πάντως αναμένεται να δούμε πως θα εξελιχθεί η πορεία και για τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης που στηρίχθηκε στις προηγούμενες εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί σε κάποια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment