PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπαρήγα: Αναπόφευκτη η πτώχευση της χώρας


Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News».

Δρομολογημένη και αναπόφευκτη εκτιμά πως είναι η πτώχευση της χώρας, η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News», υπογραμμίζοντας ότι «αυτοί που ισχυρίζονται πως υπάρχει φιλολαϊκή αναδιάρθρωση του χρέους, κοροϊδεύουν».

«Για το λαό η χρεοκοπία είναι ανεξέλεγκτη και τη ζούμε ήδη με την απότομη, βίαιη υποτίμηση της εργατικής δύναμης, με τα βάρβαρα μέτρα στους μισθούς, στο ασφαλιστικό, στο εργασιακό, στη φορολογία, στην παιδεία και την υγεία. Με τα ακόμα χειρότερα, που φέρνουν», τονίζει η κ. Παπαρήγα και καλεί τον λαό «να αντεπιτεθεί».

Παράλληλα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, εκφράζει ωστόσο, την εκτίμηση πως «παρά τα όσα λένε με ευκολία διάφοροι που έθαψαν τον δικομματισμό στο παρελθόν, η αστική τάξη δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει εύκολα».

Η γγ του ΚΚΕ αποκλείει κάθε σενάριο συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αλέκο Αλαβάνο, τονίζοντας πως «αυτά που λένε, όχι μόνον δεν είναι αριστερά, αλλά είναι και εντελώς αντιεπιστημονικά».

Αναφερόμενη στη Κίνηση του Μίκη Θεοδωράκη διατυπώνει την εκτίμηση πως «θολώνει τα νερά» και μπερδεύει τον κόσμο.

Τέλος, η κ. Παπαρήγα εκτιμά ότι τα γιαούρτια εναντίον κυβερνητικών στελεχών δεν δημιουργούν πρόβλημα στην κυβέρνηση, αλλά αντίθετα, τη διευκολύνουν να εμφανίζεται ως θύμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment