PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπανδρέου: «Μάχη για την απελευθέρωση από την επιτήρηση»


Στη μάχη που δίνει η κυβέρνηση για να ξεφύγει, όπως είπε, η χώρα από την επιτήρηση, αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, από τη Θεσσαλονίκη.

Βρισκόμαστε και σήμερα σε μια ιστορική καμπή, γιατί δίνουμε τη μάχη για την απελευθέρωση της χώρας από κάθε είδους δουλεία και επιτήρηση, επισήμανε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, με την οποία ξεκίνησαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο, την απελευθέρωση της πόλης και την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Γ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλει η κυβέρνησή του για να βγει η χώρα από την κρίση, καθως και στη μεταρρύθμιση που φέρνει ο «Καλλικράτης». «Ο νέος αυτός αυτοδιοικητικός θεσμός που σπάει τα δεσμά μιας εξάρτησης πελατειακής και συγκεντρωτισμού και δίνει φτερά στην περιφέρεια», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Θετικά αποτίμησε τα αποτελέσματα της χθεσινής διακαναλικής συνέντευξης που έδωσε ο πρωθυπουργός, η ομάδα στρατηγικού σχεδιασμού, η οποία συνεδρίασε το πρωί στο Υπουργείο Εσωτερικών υπό τον κ.Γιάννη Ραγκούση.

Ο στόχος για τον οποίο οργανώθηκε και δόθηκε η διακαναλική συνέντευξη του κ. Παπανδρέου, επετεύχθη, εκτιμήθηκε στη συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment