PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΝΔ: «Απειλεί και εκβιάζει ο πρωθυπουργός»


«Πρώτη φορά ένας Πρωθυπουργός βέβαιος για την ήττα του απειλεί το λαό και εκβιάζει», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς μετά από τη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σε “πανικό” του πρωθυπουργού αποδίδει η ΝΔ τη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου και τον κατηγορεί ότι “προσπαθεί να θέσει εκβιαστικά διλήμματα στον ελληνικό λαό για να αποφύγει την ήττα στις αυτοδιοικητικές εκλογές”.

Χαρακτηριστική ήταν η σημερινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά από την Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την οποία “πρώτη φορά ένας πρωθυπουργός, βέβαιος για την ήττα του, απειλεί τον λαό και εκβιάζει”.

Του θυμίζω, είπε ο αρχηγός της ΝΔ, ότι στη Δημοκρατία μας όταν έχουμε εκλογές ο λαός στέλνει μηνύματα δεν δέχεται εκβιασμούς. Υπάρχει κι άλλος δρόμος, ο δρόμος της ανάπτυξης, είπε.

Όσον αφορά την πρόθεσή του πρωθυπουργού να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές αν ο ίδιος το κρίνει απαραίτητο,ο κ. Σαμαράς έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι “δεν επιθυμεί πρόωρη προσφυγή στις κάλπες”, ωστόσο από τη ΝΔ ξεκαθαρίζουν για πρώτη φορά πως είναι για όλα έτοιμοι.

Στο πλαίσιο αυτό, στη Ρηγίλλης αποφασίστηκε να μην υπάρξει άμεση απάντηση από τον κ. Σαμαρά στον πρωθυπουργό, αλλά να συνεχίσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα και να δώσει ο πρόεδρος της ΝΔ τρεις ξεχωριστές συνεντεύξεις σε αντίστοιχα μεγάλα κανάλια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment