PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπαδόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ πρέπει πάση θυσία να κάνει διάλογο με τους «58»


Τη στήριξή του στην κίνηση των «58» επαναδιατύπωσε το μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, καλώντας τη μάλιστα να κάνει διάλογο μαζί τους «πάση θυσία».

Τη στήριξή του στην κίνηση των «58» επαναδιατύπωσε το μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, καλώντας τη μάλιστα να κάνει διάλογο μαζί τους «πάση θυσία».

«Πάση θυσία πρέπει να προσέλθει η ΔΗΜΑΡ σ’ αυτόν τον διάλογο -και πρότεινα, όταν ολοκληρωθούν οι προγραμματικοί άξονες των “58” να ζητήσουν συνάντηση με τη ΔΗΜΑΡ και τον κ. Κουβέλη», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος στον ρ/σ Βήμα FM.

Όπως είπε, γνωρίζει πως ο κ. Κουβέλης και άλλα στελέχη της ΔΗΜΑΡ «θέλουν κάτι ευρύτερο», αλλά «ενδεχομένως να θέλουν το χρόνο τους» ή «κουβαλούν κάποιες άλλες αδυναμίες, που εγώ δεν έχω λόγω της ηλικίας μου, ή κάποια φόρτιση σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, που και πάλι λόγω ηλικίας μπορεί να μην τα αντιμετωπίζω».

«Οφείλω να σας πω ότι από την πρώτη στιγμή μου άρεσε η λογική των “58”. Ότι απευθύνθηκαν σε όλους, σε όλα τα κόμματα της Κεντροαριστεράς, σε όλες τις προσωπικότητες, τους φορείς, τις δυνάμεις και σ’ αυτό που ονομάζουμε μεταρρυθμιστικό κέντρο και Κεντροαριστερά. Δεν μπήκαν σε μια λογική αποκλεισμών», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τις φήμες που τον θέλουν επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των «58», είπε ότι δεν έχει δεχθεί κάποια κρούση ή πρόταση, σημειώνοντας: «Σας λέω το τελευταίο που με απασχολεί είναι αυτό […] Αυτό που με απασχολεί είναι να προχωρήσει αυτή η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment