PeristeriNews.gr
Lifestyle

Παντρεύεται η Εύα Λάσκαρη


Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει το φετινό καλοκαίρι με τον αγαπημένο της Ντίνο Τσιώρη.

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει το φετινό καλοκαίρι η Εύα Λάσκαρη με τον αγαπημένο της Ντίνο Τσιώρη.

Το μυστήριο θα γίνει στις 25 Αυγούστου στον μητροπολιτικό ναό της Μυκόνου και κουμπάροι θα είναι η κολλητή της νύφης Μαρία Ιορδανοπούλου και η φίλη του γαμπρού Γιάννα Σιάρμπου.

«Τα έχουμε κανονίσει όλα, γιατί δεν θέλαμε να τρέχουμε τελευταία στιγμή. Αποφασίσαμε ο γάμος μας να γίνει στη Μύκονο, γιατί και εγώ και ο Ντίνος ερχόμαστε πάρα πολλά χρόνια και κάνουμε διακοπές, και το αγαπάμε πολύ» δήλωσε το μοντέλο και ηθοποιός στην «Espresso».

Χθες μάλιστα η Εύα έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού: «Θα μου το ράψει η Κατερίνα από το Underground και θα έχει στοιχεία αρχαιοελληνικά. Θα φοράω πέδιλα και κοσμήματα με αρχαιοελληνικό χαρακτήρα».

Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο στο Λιμάνι και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο μαγαζί όπου δουλεύει ο Ντίνος και βρίσκεται στη Μικρή Βενετία.

«Εχω πολύ άγχος. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τα έχουμε κανονίσει όλα πριν από τον γάμο. Θέλω να είναι όλα στην εντέλεια και οι καλεσμένοι μας να περάσουν τέλεια, γιατί είναι πιο δύσκολο να κάνεις τις προετοιμασίες σε ένα νησί» δήλωσε η Εύα.

Το ζευγάρι είναι μαζί επτά μήνες. Παρ’ όλο που οι δυο τους γνωρίζονταν πολλά χρόνια, ήρθαν πιο κοντά τον Σεπτέμβριο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment