Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πανηγυρικά εορτάστηκε ο Αγιασμός των Υδάτων στο Περιστέρι (video)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Με λαμπρότητα εορτάστηκε ο Αγιασμός των υδάτων στο Περιστέρι και παρά το τσουχτερό κρύο δεκάδες πολίτες παραβρέθηκαν στον επίσημος εορτασμό στο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών.

Τα Άγια Θεοφάνεια εορτάστηκαν σε όλους τους ιερούς ναούς της πόλης μας και εκτός του κολυμβητηρίου στο Λόφο και σε αυτό της Χωράφας αλλά και στην 1η παιδική χαρά.

Στο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών ο εορτασμός έγινε παρουσία του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, με τους ιερείς των ναών της περιοχής να τελούν την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Κατά το «Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε…» περισσότεροι από 20 κολυμβητές βούτηξαν στην πισίνα για να λάβουν την ευλογία του Σταυρού καταχειροκροτούμενοι από τους Περιστεριώτες που είχαν κατακλύσει το κολυμβητήριο.

Το λαμπρό εορτασμό έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη της κεντρικής πολιτικής και εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Περιστερίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου με 8 θέματα

Peristerinews.gr Newsroom

Εργαστήρια Δημιουργίας Περιστερίου: Παράταση εγγραφών έως 25 Σεπτεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

14ο Λύκειο Περιστερίου: Σπασμένα εδώ και χρόνια τα ηχοπετάσματα δίπλα στη Λεωφόρο Αθηνών

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment