Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Πάγωμα» πληρωμών στο δημόσιο για να εξασφαλιστούν μισθοί και συντάξεις

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Πρόβλημα ρευστότητας οδηγεί σε “πάγωμα” πληρωμών στο Δημόσιο, ώστε να εξασφαλιστεί πως θα πληρωθούν οι μισθοί και συντάξεις μέχρι και τον Ιούλιο.

Πρόβλημα ρευστότητας οδηγεί σε “πάγωμα” πληρωμών στο Δημόσιο, ώστε να εξασφαλιστεί πως θα πληρωθούν οι μισθοί και συντάξεις μέχρι και τον Ιούλιο.

Αυτό έχει ξανασυμβεί και πέρυσι το φθινόπωρο, όταν πάλι είχαμε πρόβλημα με την εκταμίευση της δόσης από τον μηχανισμό στήριξης.

το Δημόσιο και τότε είχε σταματήσει την πληρωμή των προμηθευτων αλλά και τις επιστροφες φόρου,για να μπορεί να καλύψει την καταβολή μισθών-συντάξεων αλλά και άλλων αναγκών.

Έτσι και φέτος όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει την ίδια τακτική καθώς κανείς δεν γνωρίζει πώς θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Σε μία τέτοια περίπτωση, όπως προσθέτουν, δεν θα υπάρξει πρόβλημα για μισθούς και συντάξεις έως τα τέλη Ιουλίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Μετρό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment