PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πάγκαλος: «Μια χαρά ζω και χωρίς την ΕΡΤ!»


Καλεσμένος του Γιάννη Πρετεντέρη στην εκπομπή «Ανατροπή» ήταν χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα αλλά και το πολίτικό και οικονομικό μέλλον της χώρας.

Καλεσμένος του Γιάννη Πρετεντέρη στην εκπομπή «Ανατροπή» ήταν χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα αλλά και το πολίτικό και οικονομικό μέλλον της χώρας.

Ωστόσο, κάποια στιγμή δανείστηκε 2 λεπτά από τον χρόνο της εκπομπής για να εκφράσει τον καημό του και την αγανάκτησή του. Ποια είναι αυτή; Ότι τα λεφτά που πληρώνει για το τέλος της ΕΡΤ πάνε χαμένα γιατί οι εργαζόμενοι στη δημόσια τηλεόραση απεργούν και δε μεταδίδουν πρόγραμμα!

Ο κ. Πάγκαλος ξεκίνησε την παρένθεση του από την πολιτική κουβέντα λέγοντας αστειευόμενος ότι θα πει κάτι βλάσφημο μιας και βρίσκεται σε δημοσιογραφική εκπομπή. «Είναι 10 μέρες που βλέπω την ΕΡΤ που έχει ένα πράγμα που λέει ότι απεργούνε η ΠΟΣΠΕΡΤ και κάτι άλλα σωματεία που δεν τα ξέρω και λένε και τις απόψεις τους. Αυτό το κανάλι εγώ το πληρώνω γιατί έχω καταβάλλει με το λογαριασμό της ΔΕΗ τη συνδρομή μου» τόνισε απόλυτα σοβαρός και ενοχλημένος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

«Θα ήθελα να κάνω μια έκκληση στους απεργούς» πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος με ολίγον ειρωνική διάθεση. «Ας βάζουν τουλάχιστον κάποια κλασική μουσική. Για να μη ζητήσω κανένα ντοκιμαντέρ ή κανένα φιλμ. Πως φτύνουν στα μούτρα όλους αυτούς τους Έλληνες πολίτες που έχουν πληρώσει από την τσέπης τους για να δουν κάτι» σημείωσε ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος εξήγησε ότι με την απεργία τους οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ σκάβουν το λάκκο τους!

«Δεν καταλαβαίνουν ότι 15-20 μέρες, όσες έχουν, δημιουργούν την αίσθηση ότι μπορεί κανείς να ζήσει χωρίς την ΕΡΤ. Γιατί δεν έχω πεθάνει χωρίς την ΕΡΤ, μια χαρά ζω. Δεν καταλαβαίνουν ότι αχρηστεύουν τον εαυτό τους; Δημιουργούν την ιδέα ότι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την ΕΡΤ. Μου έχει περάσει από το μυαλό» κατέληξε ο αγανακτισμένος Πάγκαλος που δεν μπορούσε να «χωνέψει» με τίποτα το γεγονός πως πληρώνει το τέλος της ΕΡΤ χωρίς να βλέπει πρόγραμμα…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment