PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης: Το πολυνομοσχέδιο μάς εισάγει στη νέα μνημονιακή εποχή


Την παραπάνω εκτίμηση ξέφρασε ο εκπρόσωπος Tύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Την εκτίμηση ότι μέσω του πολυνομοσχεδίου η χώρα περνά σε μία νέα μνημονιακή εποχή, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Tύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Επίσης εξήγησε τους λόγους για την κατάθεση πρότασης μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο», ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι το πολυνομοσχέδιο δεν αποτελεί το τέλος του μνημονίου αλλά ότι «ουσιαστικά αυτός ο νόμος μας εισάγει πιο βαθιά σε μια νέα μνημονιακή εποχή».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Tύπου του ΣΥΡΙΖΑ «ποτέ άλλοτε δεν υπήρχε μέσα από ένα πολυνομοσχέδιο μια τόσο μεγάλη επίθεση πάνω στο δημόσιο πλούτο. Γιατί αυτό γίνεται αυτή τη στιγμή. Γίνεται μια βίαιη αναδιανομή εις βάρος του δημόσιου πλούτου και υπέρ των παλαιών διοικήσεων των τραπεζών».

Διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλλε την πρόταση μομφής κυρίως για να υπάρξει περαιτέρω συζήτηση για το θέμα των τραπεζών αλλά και των αρκετών ακόμη διατάξεων. Όπως δήλωσε «η συζήτηση εκ των πραγμάτων θα πήγαινε και στα άλλα ζητήματα. Αυτό φοβήθηκε η κυβέρνηση, γι’ αυτό έκανε ότι έκανε».

Σε ό,τι αφορά την κόντρα του Αλ. Τσίπρα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, υποστήριξε ότι «νομίζω ότι όλα αυτά πια είναι ο επίλογος μιας μακρόχρονης διαδρομής του ΠΑΣΟΚ και ουσιαστικά η πλήρης ταύτισή του, η πλήρης δορυφοριοποίησή του στο άρμα της Ν.Δ. ή εν πάση περιπτώσει, στο άρμα των ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment