PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης: Με μεγάλο θετικό πρόσημο η συζήτηση στο Eurogroup



Η χθεσινή συζήτηση στο Eurogroup είχε «ένα μεγάλο θετικό πρόσημο» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, στην ΕΡΤ και εκτίμησε ότι «το 2017 θα είναι έτος ανάπτυξης».

Αυτό ωστόσο, συνέχισε ο κ. Σκουρλέτης, δεν σημαίνει πως «τα πράγματα δεν παύουν να είναι δύσκολα». Όπως είπε, «ως δεδομένο πρέπει να έχουμε την επίτευξη των στόχων για το 2017 και το 2018» και «από κει και πέρα είναι η δυναμική της οικονομίας που θα διαμορφωθεί το 2017 για τα πλεονάσματα».

Ο υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε ότι «δεν πάμε για εκλογές» και τόνισε πως «οι εκλογές δεν είναι στις επιλογές, ούτε στις προθέσεις της κυβέρνησης».

Χαρακτήρισε αντιεπενδυτική τη θέση που στηρίζει η αζέρικη εταιρεία στην εξαγορά του ΔΕΣΦΑ και έκανε λόγο για κοινά συμφέροντα στελεχών της Ν.Δ. με τη SOCAR.

Ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι το εκλογικό σύστημα είναι από τα θέματα που αφορούν τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όπως ανέφερε, η θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα δώσει τη δυνατότητα συνεργασιών και συναινέσεων σε τοπικό επίπεδο, καθώς και τη δυνατότητα να εκφράζονται όλες οι ευαισθησίες και οι προτάσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment