• Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Π. Μολυβιάτης: Θα προωθήσω τα συμφέροντα της χώρας

Peristeri News
Αυγ28/ 2015

Θα προσπαθήσω να διαχειριστώ με επιτυχία τις υποθέσεις του υπουργείου Εξωτερικών, διαμήνυσε μεταξύ άλλων ο νέος υπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Μολυβιάτης.

Θα προσπαθήσω να διαχειριστώ με επιτυχία τις υποθέσεις του υπουργείου Εξωτερικών, διαμήνυσε μεταξύ άλλων ο νέος υπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Μολυβιάτης, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής.

Το έργο ενός υπηρεσιακού υπουργού είναι δεδομένο εκ των πραγμάτων, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μολυβιάτης.

Όπως διαβεβαίωσε, θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω κάθε ευκαιρία και κάθε δυνατότητα για να προωθήσω τα συμφέροντα και τις πάγιες θέσεις της χώρας μας, και βεβαίως, να αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα οποιαδήποτε απειλή τυχόν προκύψει.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Κοτζιάς δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που παραδίδει το υπουργείο στον κ. Μολυβιάτη, έναν άνθρωπο, όπως εξήγησε, «με μεγάλη πείρα, πατριώτη και υπεύθυνο πρόσωπο που το γνωρίζει όλη η χώρα».

Καταλήγοντας, ο κ. Κοτζιάς εξέφρασε την ελπίδα τις επόμενες τρεις εβδομάδες, όλοι όσοι συμμετέχουν στον δημόσιο πολιτικό βίο να συμμετάσχουν με ορθό λόγο, με προσοχή, με νηφαλιότητα, με τρόπο που να προασπίζουμε και τη χώρα και τους θεσμούς.