PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Βρέθηκαν τα χρήματα για αποκατάσταση αποδοχών και συντάξεων


Βρέθηκαν τα χρήματα για την αποκατάσταση των αποδοχών και των συντάξεων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή. Απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού της Ν.Δ. Κατερίνας Παπακώστα, ο υπουργός τόνισε ότι βρήκε τους κωδικούς από τις πληρωμές για εξοπλιστικά προγράμματα και εξοικονομήθηκαν τα χρήματα, τα οποία μπήκαν στους σχετικούς κωδικούς για να αποδοθούν στους δικαιούχους.

«Που έχει σταματήσει; Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που δεν έχει τα κονδύλια, και στο υπουργείο Ναυτιλίας. Τα κονδύλια θα μπαίνουν όσον αφορά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η δική μου υπογραφή είναι πάνω στην κοινή υπουργική απόφαση, τα κονδύλια είναι εκεί και τα λεφτά θα μπαίνουν κάθε χρόνο», τόνισε ο κ. Καμμένος. «Έχουμε διασφαλίσει τα χρήματα, έχουν βρεθεί από τον κωδικό για τους εξοπλισμούς», είπε και επεσήμανε με έμφαση ότι «στο υπουργείο κανείς δεν διαπραγματεύθηκε με την τρόικα. Με εντολή μου κανείς αξιωματικός δεν συναντήθηκε μαζί τους. Εγώ δεν πηγαίνω τη νύχτα στο Χίλτον, ούτε τα μεσημέρια». «Εμείς διαπραγμάτευση κάνουμε όρθιοι. Και τουλάχιστον στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν θα μπει κανείς που να έχει πρόσβαση στα απόρρητα, ούτε θα βγαίνουν αυτά προς τα έξω», πρόσθεσε.

Ακόμη απαντώντας σε ερώτηση για εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στην εσωτερική ασφάλεια λόγω πιθανού τρομοκρατικού χτυπήματος, ο υπουργός διέψευσε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο υπογραμμίζοντας ότι «το Σύνταγμα απαγορεύει την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στα θέματα εσωτερικής ασφάλειας μόνο σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής όταν και αναλαμβάνει τον συντονισμό των δυνάμεων ασφαλείας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment