PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Πρέπει να βρεθεί λύση και να συσταθεί το ΕΣΡ


«Πρέπει να βρεθεί μία λύση και να συσταθεί ΕΣΡ», τόνισε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν δική του πρόταση ο Βύρων Πολύδωρας, προσθέτοντας πάντως ότι χάρηκε όταν άκουσε πως είναι εκείνος το προτεινόμενο από την κυβέρνηση πρόσωπο για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ. «Ο άνθρωπος είναι η ψυχή της Ν.Δ., είναι άνθρωπος του Κωνσταντίνου Καραμανλή», είπε, διευκρινίζοντας ότι αναφερόταν στον Κωνσταντίνο και όχι στον Κώστα Καραμανλή.

Ο υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξεκίνησε την προσπάθεια για αλλαγή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και συμπλήρωσε: «Η πρόταση που είχαμε κάνει τότε, ως ΑΝΕΛ, ήταν ο Παπαγγελόπουλος, αλλά η πρόταση είχε απορριφθεί κι έτσι αναγκάστηκε η κυβέρνηση να κάνει τον νόμο Παππά και στη συνέχεια, με κόστος για την Αριστερά, να προτείνει τον Πολύδωρα».

«Δεν περιμένει κανείς να μην υπάρχουν αντιδράσεις από πλευράς Αριστεράς», δήλωσε αναφερόμενος στην κυβερνητική πρόταση για τον Βύρωνα Πολύδωρα και συμπλήρωσε ότι «ο Πολύδωρας επελέγη επειδή μπορεί να αποτελέσει τομή, να λάβει αποφάσεις».

«Η άβυσσος είναι μεταξύ των Νεοδημοκρατών και της Ν.Δ.. Λυπάμαι που ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί την πολιτική Σαμαρά. Οι πραγματικοί Νεοδημοκράτες δεν έχουν αντίρρηση για τον Πολύδωρα», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Πρόσθεσε ακόμη πως «από τη Ν.Δ. διεγράφη οποιοσδήποτε δεν συμφωνούσε με τα “άκρα” (…) όσοι δεν ήμασταν υπέρ της απόψεως να γίνει αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αυτός που έβριζε τον Καραμανλή», ενώ αναφέρθηκε στους Ευρ. Στυλιανίδη, Γ. Καλατζή, Δ. Τζαμτζή και Μ. Παπαδόπουλο.

Πηγές των Ανεξάρτητων Ελλήνων διευκρίνισαν στη συνέχεια σχετικά με τη συνέντευξη του κ. Καμμένου, πως η αναφορά του στους Ευρ. Στυλιανίδη, Γ. Καλατζή, Δ. Τζαμτζή, Μ. Παπαδόπουλο «αφορά το γεγονός ότι βρίσκονται εκτός Βουλής».

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», επισήμανε: «Θέλω ρητά να δηλώσω ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μου, όπως και το σπίτι πολλών άλλων συμμαχητών της γενιάς, μου και παλεύουμε για τις αξίες και τα ιδανικά αυτής της παράταξης από παιδιά. Δεν δικαιούται, λοιπόν, κανείς να μιλάει εξ ονόματος μας και να λέει ότι έχουμε απομακρυνθεί από αυτή την παράταξη την οποία υπηρετούμε».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment